- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum a ajuns un specialist în evaluarea afacerilor să câștige între 1.300 – 1.500 de euro net pe lună

24 May, 08:43 • Bumbeneci Diana
Un specialist în evaluarea afacerilor câştigă între 1.300 – 1.500 de euro net pe lună. Ce trebuie să facă acesta pentru veniturile sale.
Cum a ajuns un specialist în evaluarea afacerilor să câștige între 1.300 – 1.500 de euro net pe lună

Un angajat pe poziţia de specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) are un salariu care variază, în medie, între 1.300 şi 1.500 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citat de Zf.

Jobul de specialist în evaluarea afacerilor

„Un specialist în evaluarea afacerilor (business valuation specialist) este responsabil de determinarea valorii unei afaceri prin aplicarea unor metode şi tehnici analitice specifice. Aceştia efectuează evaluări obiective şi riguroase ale activelor şi pasivelor unei afaceri, precum şi a factorilor economici şi financiari care influenţează valoarea acesteia.

Printre atribuţiile acestui rol se numără realizarea analizelor financiare şi modelelor de fluxuri de numerar pentru a estima veniturile şi cheltuielile viitoare ale afacerii, evaluarea riscurilor asociate cu afacerea şi impactul acestora asupra valorii, efectuarea evaluărilor pentru tranzacţii de fuziuni şi achiziţii, restructurări sau litigii. Angajatorii caută candidaţi cu studii economice şi experienţă de lucru într-o companie mare de audit, în departamentul de audit sau contabilitate. Oferta salarială este 1.300 – 1.500 euro net lunar”, spune Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Vezi și: 2 iunie, zi liberă pentru bugetari. Cine beneficiază de întreaga minivacanță de 5 zile

specialist în evaluarea afacerilor
specialist în evaluarea afacerilor

Locul de muncă are multiple beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: program flexibil de muncă, posibilitatea de a lucra remote, tichete de masă, pachet de beneficii personalizat, abonament clinică medicală privată.

În prezent, 363 de posturi vacante pentru poziţia de automotive software engineer sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai multe anunţuri sunt în Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi şi în regim de muncă remote.

Vezi și: Vremea 24 mai 2023. ANM anunță înnorări şi pe arii restrânse averse şi descărcări electrice în următoarele zile

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult