- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum arată casa de un milion de euro a lui Călin Donca. Noua pasiune a milionarului după ce a ieșit din închisoare

12 Feb, 23:13 • Alexe Raluca
Călin Donca a coborât de pe piedestal și a făcut cunoștința cu traiul modest, asta după ce și-a pierdut mai toată averea în urma plasării sale în spatele gratiilor. Totuși, fostul milionar a rămas cu casa în valoare de un milion de euro, dar și cu o pasiune pe care acum o exploatează din plin, dat fiind faptul că se află în arest la domiciliu.
Cum arată casa de un milion de euro a lui Călin Donca. Noua pasiune a milionarului după ce a ieșit din închisoare

După ce a scăpat de închisoare, Călin Donca s-a reprofilat și se dedică unei pasiuni pe care nu a exploatat-o suficient până acum. Fostul milionar a dezvoltat o relație aparte cu pământul, însă nu și-a abandonat nici visul pe car el-a urmat până să fie încarcerat.

Citește și: Cât de simplu este să ai succes în business! Pașii obligatorii pe care orice român trebuie să-i respecte. Călin Donca: „Să-ți amintești ce vrei”

Cum arată casa de un milion de euro a lui Călin Donca

Milionarul Călin Donca si-a deschis pentru prima dată, după eliberare, porțile vilei în valoare de un milion de euro pentru echipa România Tv. După condamnare, afaceristul și-a schimbat stilul de viață, pierzând o bună parte din averea sa. Acum că nu mai dispune de resursele financiare din trecut, el trebuie să se adapteze la noua sa viață, însă intenționează să își repună și afacerea care l-a consacrat pe picioare.

Donca nu uită, însă, de „prietenii” care l-au părăsit în perioada în care a stat după gratii. Printre aceștia se numără și Dorian Popa, despre care spune că nu a fost corect cu el şi că l-a defăimat în mod nejustificat.

Dorian Popa m-a contactat să îşi pună panouri pe casă, i-am oferit reducere şi el mi-a oferit o reducere ca să facem un material de promovare. I-am dat bani să mă promoveze, iar el m-a defăimat. Afacerea pe care el a promovat-o tot el a defăimat-o. Şi a şi dat jos videoul pe care eu l-am plătit în care mă promova. A zis că a găsit el printr-un sertar o anexă la contract în care se spune că îl poate da jos când vrea el. Mai departe, el a vrut să devină investitor într-unul din parcurile noastre, ceea ce a şi devenit. A mers, a pus urechea pe acele panouri dintr-un parc, a auzit ca funcţionează, că totul e în regulă, oamenii primesc bani de la noi în fiecare lună, avem peste 100 de investitori mulţumiţi. Iar el vine şi spune că face un grup de whatsapp şi zice haideti sa ne adunăm şi să mergem la DIICOT, să vedem ce putem să facem. Dar eu nu am nicio acuzaţie despre aceasta activitate”, a explicat fostul milionar.

Călin Donca spune că este foarte disciplinat şi că vrea să fie un model pentru copiii lui din acest punct de vedere, învățându-i multe lecții de viață importante pe cei mici.

Eu sunt foarte strict cu disciplina, exemplul pe care eu îl dau va fi educaţia cea mai bună a copiiilor. Mă trezesc la 4 jumate, încep să îmi fac respiraţiile, citesc, alerg, am sală la mine acasă… care mi-a rămas din vremurile bune. Copiii au devenit mult mai ataşaţi, au o anumita teama. Au trait o traumă mare la vârsta lor, să te trezeşti cu 3-4 mascati în jurul patului, că îţi iau tatăl, îl duc şi îl ţin trei luni. Trei luni de zile nu i-am vazut… nici sotia nu am vazut-o în timpul ăsta”, a mai povestit Donca.

Afaceristul are în curtea vilei impunătoare şi o piscină generoasă cu apă rece despre care Donca susține că întărește imunitatea și ameliorează diverse afecțiuni.

Am lăsat piscina să fie rece în ultima perioadă. Piscina are 10 grade, eu fac băi reci după sport şi este şi un tratament pentru orice boală. Consider că orice boală se poate amliora prin băi reci, deoarece ne activează sistemul imunitar”, spune afaceristul.

După ce a ieşit din închisoare, Călin Donca şi-a dedicat foarte mult timp grădinăritului, noua sa pasiune. Fostul milionar simte nevoia să se apropie mai mult de natură și de pământ.

Îmi face mare placere să grădinăresc. Mi-am luat si copiii cu mine, iar pentru noi gradina nu inseamna doar munca, insemana relaxare, uniunea cu pamantul, sa stam desculţi pe pamant. Eu tund pomii in fiecare an, tatăl meu se ocupa de solar ca să putem mânca din grădina noastră alimente ultra-bio. Avem ceapă, usturoi, care arată bine, cred ca in două săptămâni putem să mâncăm ceapă şi usturoi. În curand o sa ne apucam si de solar, o sa plantăm răsaduri. Provocarea pe care am avut-o cu inchisoarea este un test, eu dintotdeauna am crezut în Dumnezeu. De multe ori m-am dat mare şi am zis că pot oricând să pornesc de la zero si a venit provocarea. Acum trebuie să arăt dacă sunt ceea ce am vorbit, motiv pentru care plecarea a fost de la cele ale pământului şi apoi ajungem la partea de bussines”, a mai mărturisit afaceristul Călin Donca la România TV.

Citește și: Top Forbes creatori de conţinut din lume. Cine este influencerul cu câştiguri de aproape 100 de milioane de dolari