- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cât de simplu este să ai succes în business! Pașii obligatorii pe care orice român trebuie să-i respecte. Călin Donca: „Să-ți amintești ce vrei”

30 Jul, 19:59 • Lupu Alexandra
3 pași esențiali pentru a avea succes în business. Sfaturile lui Călin Donca.
Cât de simplu este să ai succes în business! Pașii obligatorii pe care orice român trebuie să-i respecte. Călin Donca: „Să-ți amintești ce vrei”

Călin Donca a dezvăluit care sunt pașii obligatorii pe care românii trebuie să-i respecte pentru a avea succes în business, informează antena3.ro. Antreprenorul a vorbit pe această temă la iThink, emisiunea lui Iusti Fudulu.

3 pași pentru un business de succes

Călin Donca avea trei companii profitabile și trei mașini scumpe în garaj, la care unele persoane nici nu-și permit să viseze, la doar 24 de ani. De atunci și până acum, antreprenorul a trecut prin două falimente grele, însă de fiecare dată a reușit să se ridice și să ajungă înapoi în vârf. Milionarul a fost invitat la emisiunea lui Iusti Fudulu, iThink, unde a vorbit despre 3 pași pentru un business de succes.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Cine e milionarul român de 32 de ani care construiește un castel în România. Afacerea cu care a dat lovitura

Călin Donca le recomandă românilor să nu uite niciodată ce și-au propus încă de la bun început. El relatează că mulți oameni uită obiectivele pe care le-au stabilit la început, astfel, atunci când ajung în punctul dorit, nu mai conștientizează acest lucru și muncesc în continuare, riscând să piardă tot ce au obținut.

„În primul rând, le-aș recomanda oamenilor să-și amintească de ce au plecat la drum. Oamenii uită, e foarte multă grabă, ne grăbim peste tot, vrem să ajungem undeva, dar noi nu mai știm unde vrem să ajungem.

Și ajungem acolo și nu ne dăm seama că am ajuns. În primul rând să-ți amintești ce vrei. Ce ai vrut la început, pentru că s-ar putea ca tu să fii deja acolo și tu să muncești în continuare ca un nebun și să pierzi ce ai”, a spus antreprenorul.

Milionarul le recomandă oamenilor care își doresc un business de succes să nu uite să fie recunoscători. Călin Donca spune că, în acest fel, românii vor atrage în continuare motive și situații de care să fie recunoscători.

Mai mult decât atât, milionarul precizează că oamenii nu pot face mulți bani, dacă nu sunt recunoscători și conștienți de lucrurile pe care le au. El spune că este nevoie de o mentalitate pozitivă și sănătoasă într-un business de succes și profitabil.

„În al doilea rând să fie recunoscător. Deci nu poți să faci bani mulți și într-un mod mental pozitiv și sănătos, fără să fii recunoscător pentru ceea ce ai. Ai o mie de euro? E șmecherie! Dacă ai fi în Somalia, ai fi bogatul satului.

Trebuie să fii recunoscător pentru ceea ce ai, pentru că recunoștința îți va atrage obiceiul de a fi recunoscător mai departe și vei atrage motive, situații în care vei fi recunoscător. Recunoștința atrage mai multă recunoștință. Va apărea norocul”, este convins milionarul.

Business
Business

În ultimul rând, antreprenorul le recomandă oamenilor care își doresc un business de succes să nu uite de dezvoltarea personală. Mulți oameni se concentrează mai mult pe dezvoltarea profesională într-un business, în comparație cu cea personală, lucru total greșit. Milionarul explică că universul este într-o continuă expansiune, astfel, dacă oamenii se află în concordanță cu această expansiune și dinamică a societății, se vor simți susținuți.

„În al treilea rând, dezvoltare continuă personală, nu profesională. Mie îmi spunea mama: «Nu te întinde mai mult decât ți-e plapuma, pentru că dacă te întinzi, unul îți taie picioarele.» Nu sunt de acord cu lucrul acesta.

Dacă ne uităm în jurul nostru, planeta și universul este într-o continuă expansiune. Dacă ești în concordanță cu această expansiune, vei fi susținut. Atât timp cât tu crești corect și nu faci rău la alții, Dumnezeu te va susține să crești”, a mai spus Donca.

Citește și despre: Un român scoate bani frumoși pe caniculă. Afacerea cu care a dat lovitura