- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Cum poţi obţine un voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS. Ofertă exclusivă pentru abonaţii din România

04 Mar, 09:07 • Cornel Ghimeșan
Digi RCS-RDS vine cu o ofertă senzațională pentru abonații din România. Este timpul să descoperi cum poți intra în posesia unui voucher online în valoare de 500 de lei și a altor beneficii atractive și să profiți de avantajele oferite de compania de telecomunicații.
Cum poţi obţine un voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS. Ofertă exclusivă pentru abonaţii din România

Cum poţi obţine un voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS. Pentru a obține voucherul de 500 de lei de la Digi RCS-RDS, trebuie să urmezi câțiva pași simpli:

  1. Portează-te în rețeaua Digi: alege să renunți la operatorul tău actual și să te alături rețelei Digi. Păstrează-ți numărul de telefon și vei fi eligibil pentru oferta specială.
  2. Beneficiază de reduceri atractive: pe lângă voucherul de 500 de lei, Digi oferă și o reducere de 50% la abonamentul nelimitat pentru noii abonați care se portează în rețea.
  3. Achiziționează telefonul dorit: folosește voucherul online pentru a achiziționa un telefon Xiaomi 14 la un preț avantajos.

Citeşte şi: Vești noi pentru o categorie de pensionari. Aceștia nu vor mai primi valoarea de 1.500 de lei aferentă cardurilor de alimente

Cum poţi obţine un voucher de 500 de lei de la Digi RCS-RDS

Pentru a te înscrie în programul de portare și a beneficia de oferta exclusivă, urmează acești pași:

  • accesează site-ul oficial al Digi RCS-RDS și completează formularul de portare.
  • păstrează-ți numărul de telefon și așteaptă să primești voucherul online și alte instrucțiuni prin e-mail sau SMS.

Oferta specială de la Digi RCS-RDS reprezintă o oportunitate excelentă pentru abonații din România să obțină un voucher de 500 de lei și să beneficieze de alte reduceri atractive. Nu rata șansa de a te porta în rețeaua Digi și de a profita de avantajele oferite de această ofertă exclusivă!

Citeşte şi: Codul Rutier 2024. Riscurile la care te supui dacă transporți animalul de companie pe locul din față al mașinii. Amendă uriașă pentru șoferii care nu respectă legea

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult