- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

Cum reușește un oftalmolog să câștige 2000 de euro pe lună. Orașele în care sunt disponibile cele mai multe locuri de muncă

25 Nov, 10:01 • Bumbeneci Diana
Un medic oftalmolog câştigă între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună. Sute de astfel de locuri de muncă sunt disponibile pe platformele de recrutare.
Cum reușește un oftalmolog să câștige 2000 de euro pe lună. Orașele în care sunt disponibile cele mai multe locuri de muncă

Un român care ocupă poziţia de medic oftalmolog are un salariu care variază, în medie, între 1.700 şi 2.000 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online bestjobs. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său lunar.

Jobul de oftalmolog în 2023

Dezvoltarea reţelelor de clinici şi cabinete private, dar şi a magazinelor cu produse optice, a încurajat foarte mult aceasta specializare, chiar şi în zone urbane medii şi mici. Astfel, medicul oftalmolog devine una dintre cele mai căutate specializări la nivel naţional.

Salariul lunar pentru un medic oftalmolog cu experienţă poate ajunge până la 2.000 euro într-o clinică privată, mai ales atunci când implică şi intervenţii chirurgicale”, spune Ana Vişian, marketing manager, bestjobs.

Poți citi: Zile libere 2024. Anul următor vor fi acordate două zile în plus. Până acum nu era oficial!

Pentru această poziţie, de regulă, angajatorii cer de la candidaţi cu sudii în domeniu – diplomă de medic specialist oftalmolog recunoscută, experienţă în diagnosticare şi în utilizarea echipamentelor medicale specifice.

Oftalmolog
Oftalmolog

Ana Vişian, marketing manager, bestjobs a mai explicat că dezvoltarea reţelelor de clinici şi cabinete private, dar şi a magazinelor cu produse optice, a încurajat foarte mult aceasta specializare. Medicii oftalmologi au tot mai mult succes și în mediile urbane mici, precum și în mediile rurale.

Locul de muncă ocupat de un oftalmolog aduce și o serie de beneficii extrasalariale. Este vorba despre un program de lucru flexibil, traininguri şi cursuri de specializare, tichete de masă, echipament (mobilier) ergonomic.

La ora actuală, 648 de posturi vacante pentru poziţia de medic oftalmolog sunt disponibile pe platforma bestjobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Timiş, Cluj, Constanţa, iar acest loc de muncă nu este unul care să permită regimul remote.

Vezi și: Calcule. Ce salariu ar trebui să ai dacă vrei să cumperi un apartament cu 2 sau 3 camere în rate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult