- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Curând, va fi inaugurat un nou centru comercial lângă București! Proiect uriaș în valoare de 10 milioane de euro

18 Mar, 17:44 • Fundeanu Madalina
Se anunță inaugurarea unui nou centru comercial gigant lângă București! Acesta se va afla în zona Militari - Chiajna, foarte aproape de Capitală.
Curând, va fi inaugurat un nou centru comercial lângă București! Proiect uriaș în valoare de 10 milioane de euro

În doar câteva luni, în zona Militari – Chiajna, foarte aproape de Capitală, va fi inaugurat un nou centru comercial de mari dimensiuni. Investiția în acest proiect se estimează la aproximativ 10 milioane de euro, conform informațiilor transmise de Playtech.ro.

Se anunță inaugurarea unui nou centru comercial gigant lângă București!

În curând se va deschide A1 Shopping Center, un proiect de retail în valoare de aproximativ 10 milioane de euro, ce a fost dezvoltat de compania Danubiu Enterprises. Poziționat în vestul Bucureștiului, în zona Militari – Chiajna, acest nou magazin gigant va aduce o gamă variată de produse și servicii în apropierea Capitalei. În plus, acesta va genera sute de locuri de muncă noi pentru rezidenții din zonă, dar și din împrejurimi, conform sursei citate.

Ai mai putea fi interesat de: Uber lansează un nou produs în România. „Uber Melc”, răspunsul la măsurile care putea lăsa aplicația fără 90% dintre șoferi

centru comercial
centru comercial

Magazinul a fost planificat să fie inaugurat în anul 2025. A1 Shopping Center va demara lucrările de construcție în trimestrul al doilea al acestui an. Proiectul va fi amplasat pe o suprafață de 67.000 de metri pătrați, la doar 50 de metri distanță de Autostrada A1.

A1 Shopping Center va fi un centru comercial de tip angro, oferind spații moderne de vânzare și servicii pentru retaileri cash & carry, precum și o zonă de food court. Mai mult decât atât, va dispune de ample facilități de parcare și o zonă special dedicată autoturismelor de tip dubă.

„Inițial, acest proiect trebuia să fie compus dintr-un strip mall dedicat retailerilor clasici, al căror public-țintă este reprezentat de consumatorii finali, alături de un hotel de 3 stele, ce trebuia să acopere cererea destul de ridicată pentru călătorii de afaceri din vestul Capitalei.

Ulterior, însă, în urma analizei aplicate, în timp, a nevoilor pieței, am realizat că zona respectivă a Bucureștiului ar fi mai bine deservită de un proiect conceput pentru retaileri de tip angro și cash & carry, care vin să răspundă variatelor nevoi ale proprietarilor de magazine mici și medii din toată țara”, a declarat, Maria Iancu, Director Dezvoltare.

Vezi mai multe știri despre: Vești triste pentru iubitorii de dulciuri! Ciocolata devine din ce în ce mai scumpă. Prețurile la cacao s-au dublat în mai puțin de 3 luni