- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dacia lansează în 2024 modelul Sandero City, cea mai ieftină mașină de oraș de pe piață. Va putea fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro

31 Jan, 11:39 • Bocioacă Bianca
Dacia anunță că va lansa în 2024 cea mai ieftină mașină de pe piață, la clasa sa, ce va putea fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro.
Dacia lansează în 2024 modelul Sandero City, cea mai ieftină mașină de oraș de pe piață. Va putea fi cumpărată cu mai puțin de 9.000 de euro

În cadrul celei de-a doua ediții a campaniei „Sezonul Dacia”, constructorul auti de la Mioveni introduce pe piață cea mai ieftin versiune a modelului Sandero, vândută la un preț mai mic de 9.000 de euro, prin intermediul Programului Rabla.

Dacia Sandero City se adresează consumatorilor din România și vine la un preț competitiv – 8.900 de euro – beneficiind de facilități oferite de Programul Rabla.

Citește și: Dacia a prezentat Sandrider, mașina cu care va participa la Raliul Dakar

O altă noutate importantă o reprezintă posibilitatea de a achiziționa mașina prin intermediul ofertei de finanțare produse de Dacia Finance, oferind clienților o rată lunară accesibilă, de doar 99 de euro, potrivit datelor analizate de Profit.ro.

Noua Dacia Sandero City dispune de dotări precum: aerul coniționat manual, Cruise Control, Media Control pentru conectarea telefonului și jante de aliaj  de 15 inchi. Vehiculul este propulsat de un motor SC3 65 pe benzină, cu transmisie manualăși o putere de 65 CP. Prețul de listă, fără discountul oferit prin Programul Rabla, se situează la 12.400 euro.

Promoții pentru Dacia Duster 2

Dacia a mai anunțat o serie de promoții și pentru modelul Duster 2, aflat în ultima fază a ciclului său de viață și disponibil pentru achiziție pentru o perioadă limitată cu motoare diesel, care nu va mai fi mintat pe cea de-a treia generaie a modelului. Duster 2 poate fi cumpărat la un preț de aproximativ 15.000 de euro.

În ceea ce privește modeul Spring, constructorul auto a făcut publice oferte avantajoase, cu prețuri începând de la 9.550 de euro pentru versiunea Extreme. Un preț remarcabil, mai ales că subvenția acordată prin Rabla Plus a fost limitată la aproximativ 5.000 de euro, ceea ce face ca prețul de listă al mașinii să fie în jurul sumei de 14.500 de euro.

Citește și: Tesla Y, maşina cel mai bine vândută în 2023. Este pentru prima dată în istorie când un automobil electric reuşeşte această performanţă

Prețuri promoționale sunt și în cazul modelului Sandero Stepway. Acesta poate fi achiziționat la un preț special de 10.900 de euro, reprezentând o reducere semnificată în comparație cu prețurile de listă.

De asemenea, constructorul de la Mioveni a anunțat că, începând din primăvara acestui an, vor fi deschise comenzile pentru noua generație a modelului Duster. Această nouă variantă a fost deja prezentată la finalul anului trecut, iar în luna ianuarie au fost deschise precomenzile.

Noul Duster, oferit la un preț de 18.800 de euro pe piața din România pentru versiunea de intrare, vine echipat cu un motor cu alimentare mixtă, benzină – GPL (Eco-G).