- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dana Budeanu, verdict dur la adresa caselor de marcat fără casieri. Ce îi îndeamnă vedeta pe români

10 Mar, 11:14 • Constantin Cristina
Dana Budeanu nu vrea să accepte noile case de marcat fără casieri în supermarketuri. Vedeta se referă și la clienții în vârstă care nu sunt în pas cu tehnologia și le va fi foarte dificil.
Dana Budeanu, verdict dur la adresa caselor de marcat fără casieri. Ce îi îndeamnă vedeta pe români

Dana Budeanu se alătură în scandalul caselor de marcat. Vedeta nu a încurajat preț de nicio clipă eliminarea casierilor din supermarketuri și a încercat să vină cu diferite soluții cu privire la această schimbare, a notat b1tv.ro.

Citește și: Fără casieri la Auchan! Retailerul vrea să implementeze case de marcat 100% self service. Ce se va alege de angajați

Multe alte vedete au reacționat vis-a-vis de problema eliminării casierilor, deoarece hotărârea companiilor de a introduce case de tip self check-out le-ar veni în dificultate pentru persoanele care nu se descurcă de minune cu tehnologia.

Dana Budeanu implicată în scandalul caselor de marcat
Dana Budeanu implicată în scandalul caselor de marcat

Dana Budeanu le sugerează românilor altă soluție

Vedeta a ales să-și încurajeze publicul cu privire la achiziționarea produselor alimentare din supermarketuri. A îndemnat urmăritorii să evite pe cât mai mult posibil cumpărăturile din comerț și să meargă să cumpere direct de la sursă, mai exact de la țăranii care se ocupă să cultive produse naturale.

Dana Budeanu a făcut apel la populație și printr-o postare pe Instagram, vedeta le-a transmis fanilor să i-a direct de la fermierii locali produsele lor, astfel producătorii autohtoni vor fi susținuți.

„Ia de la țăran. Mâncați românește de la fermierii noștri frumoși și buni”, a scris Dana Budeanu pe Instagram.

Dan Negru implicat în schimbarea radicală a caselor de marcat

De-a lungul acestui scandal, diferite vedete și-au expus părerile pro sau contra legat de această schimbare care poate afecta cetățenii. Unii au pus accentul pe faptul că această schimbare poate îmbunătății sistemul și chiar aduce un pas înainte în dezvoltarea tehnologiei în lanțurile magazinelor.

Dan Negru a părut empatic cu persoanele care nu se pricep la tehnologie și a spus că îi înțelege și încearcă să le fie aproape, însă se gândește și la necesitatea în dezvoltarea mediului online și că trebuie să ne adaptăm la schimbările ori mai încete, ori mai repezi ale societății.

Alte articole: Casele de marcat self-scan reprezintă un câștig pentru salariații Auchan. „Angajatii au scapat de stresul functiei de casier”