- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

David Popovici a adunat deja, pentru ziua lui, 75% din cei 45.000 de euro pe care dorește să îi strângă

14 Sep, 13:21 • Bumbeneci Diana
Incredibil! În doar 10 zile, David Popovici a reușit să strângă aproape 34.000 de euro, bani pentru a ajuta 5 frați performanți.
David Popovici a adunat deja, pentru ziua lui, 75% din cei 45.000 de euro pe care dorește să îi strângă

În doar zece zile de la startul campaniei, David Popovici a reușit să adune aproximativ 34.000 de euro din cei 45.000 de euro necesari cumpărării unui apartament pentru 5 frați performanți, dar extrem de vulnerabili. Până acum, 1.500 de donații și tot atâția oameni de Bine au făcut ca visul lui David să prindă contur și să avem încredere că putem spune, cu toată inima, #SuntAici, atunci când privim spre copii performanți, dar marcați de fragilitate și greu.

David Popovici are șanse mari să strângă toți banii necesari

„Sunt tare bucuros pentru sprijinul pe care l-am primit din partea oamenilor, în perioada asta! Dacă în 10 zile am reușit, împreună, să strângem peste 34.000 de euro – și aș vrea să mulțumesc fiecărui donator – am încredere că suntem și mai mulți, iar puterea noastră este și mai mare, pentru a ajunge la întreaga sumă de care este nevoie. Îmi doresc din tot sufletul să adunăm împreună banii necesari, iar mâine, de ziua mea, să îi pot strânge în brațe pe Andrei, Matei, Bogdan, David, Teodor și să le spun:

Vezi și: Decizie inedită! David Popovici își donează ziua de naștere. Ce va face sportivul cu 45.000 de euro

David Popovici și cei 5 frați pentru care se organizează campania
David Popovici și cei 5 frați pentru care se organizează campania

Pentru a împlini visul celor 5 frați, David are nevoie de voi, pentru încă 11.000 de euro. Descoperă povestea fraților și donează și tu:

hhc.galantom.ro/p/david

Pentru o donație pe Galantom de minim 30 de lei, intri automat în tragerea la sorți pentru o întâlnire față în față cu David. Tragerea la sorți va avea loc până cel târziu la data de 30 octombrie 2023.

Te mai poate interesa și: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult