- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De la închiriere la vânzare. Cum au încercat doi bărbați să vândă o mașină pe care au închiriat-o

19 Oct, 18:26 • Oprea Alina
Doi bărbați din Buzău au închiriat o mașină pentr a-și desfășura activitățile cotidiene, însă aceștia au dezmembrat-o și au vrut să o vândă. În cele din urmă, autoritățile i-au prins!
De la închiriere la vânzare. Cum au încercat doi bărbați să vândă o mașină pe care au închiriat-o

Doi bărbați au închiriat o mașină de la o firmă specializată, iar aceasta a rămas fără autoturismul din dotare, pentru că cei doi bărbați au dezmembrat mai multe piese pentru a le putea comercializa.

Citește și: Doi hoţi români au furat 80.000 de euro din mai multe bancomate din Franţa. „Metoda furculiţei” i-a şocat chiar şi pe poliţişti

Cei doi bărbați au fost prinși

În decursul zilei de 9 octombrie 2023, polițiștii din Buzău au fost sesizați în legătură cu faptul că doi bărbați au abandonat u autovehicul pe o stradă din comuna Goldeanu Sărat, acest autoturismj fiind, inițial, închiriat.

„În timp ce își desfășurau activitățile de serviciu, în data de 9 octombrie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că pe o stradă din Glodeanu Sărat se află un autoturism abandonat.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că autoturismul aparține unei societăți comerciale din București, cu obiect de activitate închirierea autoturismelor.”, a declarat IPJ Buzău, potrivit Antena 3.

În urma investigațiilor făcute de către polițiștii di Buzău aceștia au constat că cel care a închiriat mașina, din București, a dat spre folosință autovehiculul către doi bărbați de 24 și 42 de ani to din București.

Cei doibărbați au demembrat mașina, în comuna Glodeanu Sărat din Buzău, în mai multe piese pentru a le putea comercializa: piese de caroserie, dar și piese electrice. Prejudiciul, care valorează în jur de 15.000 de euro, a fost recuperat și predat firmei în cauză.

Citește și: Metoda de furt ‘Restaurantul’. Cum erau jefuiți turiștii în localuri din Bran, Predeal, Râşnov sau Braşov. Cuplul de hoți a fost prins