- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De la tot la nimic! Cum rezistă Irinel Columbeanu în azilul în care este cazat: „Are nevoie de ajutor de urgență”

14 Oct, 11:01 • Oprea Alina
Irinel Columbeanu este un fost om de afaceri care, cândva, a avut totul, iar acum trăiește într-un azil cu speranța că îi va veni pensia. Totuși, nici pensia nu îi acoperă toate cheltuielile necesare zilului în care locuiește
De la tot la nimic! Cum rezistă Irinel Columbeanu în azilul în care este cazat: „Are nevoie de ajutor de urgență”

Ultima perioadă a lui Irinel Columbeanu a fost una precară, ceea ce l-a condus către alegerea de a-și schimba raiul de viață, astfel că a ales un azil de bătrâni unde să locuiască. Acesta nu se mai putea susține din punct de vedere financiar, ceea ce ar fi greu de crezut, dat fiind faptul că este un fost miliardar. Acesta, la momentul actual, așteaptă cu nerăbdare să primească prima pensie.

Află mai multe despre: Irinel Columbeanu, de la o avere de peste 60 de milioane de euro, la azil! Cum arată căminul de bătrâni la care s-a mutat fostul milionar de la Izvorani. „Asta e ceea ce am căutat, să pot să fiu mai liniștit”

Ce pensie va primi Irinel Columbeanu?

Pensia pe care Irinel Columbeanu o va primi de la stat nu este îndeajuns încât să ăi acopere toate costurile zilului. Proprietarul azilului a afirmat faptul că acesta nu are cu să acopere costurile lunare, iar fostul miliardar Irine Columbanu a afirmat că decizia de a se muta într-un azil este cea mai bună de până acum. În schimb, pensia de la stat nu o va primi decât peste o lună, situația sa financiară fiind una precară.

„Nu am pensie acum, până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva, sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună.”, declarația lui Irinel Columbeanu, potrivit Viva.ro, conform celor furnizate de Antena1.

Irinel Columbeanu dat afară din azil?

Costurile acestui azil se ridică la aproximativ 3000-4000 de lei, sumă pe care Irinel Columbeanu nu și-o mai poate permite. Proprietarul azilului de la Ghermănești a afirmat faptul că nu poate să îl dea afară pentru că au o cunoștință și o prietenie bună și veche din trecut.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență.”, a comunicat Ion Cassian pentru Click, conform sursei citate.

Cum se simte Irinel Columbeanu

Fostul miliardar se simte foarte bine, împăcat și liniștit. Este sigur de faptul că este cea mai bună decizie pe care a putut să o ia vreodată și i-a a împcat sufeltul.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat.În fiecare dimineață eu așa mă trezesc, cu Imnul României. Când îl aud, mă trezesc și știu că e timpul să ies aici la aer curat și să petrec clipe foarte plăcute, inclusiv cu cei care sunt găzduiți aici.Fiecare zi începe cu Imnul și se termină în cameră, unde mă uit la televizor până dimineața când aud din nou Imnul și mă trezesc. Stau singur în cameră, mă simt foarte bine aici. Sper să îmi găsesc și liniștea sufletească ca să mai scriu o carte.”, a declarat fostul miliardar, potrivit sursei citate.

„Nu mi-a trecut prin gând niciodată că voi ajunge într-un centru pentru seniori, dar eu nu consider că e vreo decădere sau vreo problemă, ci cred că așa a vrut Dumnezeu.Nu doar cu asta, cu toate care mi s-au întâmplat. Până la urmă a fost mai bine așa și pentru mine și pentru Irina și pentru Monica, cred eu.”, a adăugat și concluzionat fostul afacerist, potrivit celor citate.

Află mai multe despre: Zeci de milioane încasate din afacerile din Portul Constanța. Care sunt firmele câștigătoare acestor venituri