- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

De la vacanțe extravagante, la obiecte de artă! Ce cadouri oferă miliardarii lumii sub bradul de Crăciun?

25 Dec, 13:44 • Oprea Alina
Bogății lumii sunt cei mai inspirați atunci când vine vorba de cadouri, drept dovadă că perioada Crăciunului reflectă întocmai dorințele lor extravagante. Fie că vorbim despre vacanțe, haine scumpe, ceasuri sau obiecte de artă, aceștia știu cum să se bucure de această sărbătoare!
De la vacanțe extravagante, la obiecte de artă! Ce cadouri oferă miliardarii lumii sub bradul de Crăciun?

Miliardarii lumii au foarte multe pretenții, iar acest lucru se reflectă și în preferințele acestora în materie de cadouri. S-ar crede că nu au nevoie de o ocazie specială pentru a oferi și a dărui cadouri scumpe, însă aceștia au diferite preferințe atunci când vine vorba de cadourile pe care și le doresc sub bradul de Crăciun. Fie că este vorba de călătorii în spațiu, cecuri de mii de euro, cadouri la comandă sau antrenament cu astronauții NASA, bogății lumii au o imaginație nelimitată.

Ai putea fi interesat și de: În plină criză și amenințări de austeritate, companiile de stat au dat prime majorate: Transgaz a dublat adaosul de Crăciun, iar Oil Terminal a dat „cadou” 3.000 de lei

Cadouri din partea miliardarilor

Dacă înainte cadourile de Crăciun erau modeste și nu erau constituite din vacanțe sau altele mai scumpe, acum miliardarii își permit ca în acest an să ceară lui Moș Crăciun cele mai extravagante daruri. Este imposibil ca orice cadou să întreacă ceea ce bogății lumii vor avea sub brad.

Cadouri Crăciun
Cadouri Crăciun

Angajații companiilor de consiliere de lux din Los Angeles, Londra și New York și-au exprimat dorințele către cei mai privilegiați oameni de Crăciun, miliardarii și multimiliardarii lumii.

Fondatorul firmei de styling de lux Lalaluxe, Nicole Pollard, susține că anul trecut a avut un client care și-a dorit o geantă cu diamante aplicate: ”Pentru o persoană care are totul, de ce să nu aibă diamante și pe geanta de mână”, a întrebat retoric Nicole Pollard, potrivit Businessinsider.

Acesta a mărturisit consilierului că o geantă Hermès Birkin din piele de crocodil nu era suficient de bună pentru persoana iubită, solicitând ca aceasta să vină cu un pic de strălucire. Costul final al cadoului a fost de 750.000 de dolari. Accesoriul opulent a fost descris ca fiind cea mai scumpă geantă de mână din lume.

Între timp, Winston Chesterfield, fondatorul firmei de consultanță Barton din Londra, spune că unii dintre clienții săi foarte bogați consideră că obiectele luxoase nu mai sunt la modă în acest sezon de sărbători. În schimb, aceștia le oferă experiențe celor dragi.

Pare banal pentru aceștia, însă în timp ce aceștia se plictisesc de cadouri precum ceasuri Rolex sau o haină Moncler, unul dintre acești oameni bogați a decis să își închirieze o insulă privată în Caraibe pentru două săptămâni.

Kenya și Tanzania sunt destinații care sunt printre preferatele miliardarilor, unde costul cazării poate ajunge până la 40.000 de dolari pentru o singură noapte. Excursiile în Marea Barieră de Corali din Australia și în Patagonia din America de Sud se dovedesc, de asemenea, populare, cei mai bogați oameni din lume dorind să exploreze minunile naturii, cât încă mai există.

A nu se crede faptul că este vorba doar de lucruri precum vacanțe, haine sau ceasuri. Miliardarii au făcut o pasiune și pentru obiectele de artă. Astfel, aceștia s-au axat pe achiziția de piane, unul având un cost de zeci de mii de dolari, potrivit celor Comunicate de cancan.

Ai putea fi interesat și de: Bucureștenii pot comanda acasă masa de Crăciun 2023. Cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu costă 99 de lei, dar porţia de sarmale te lasă fără bani de cadouri