- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Bucureștenii pot comanda acasă masa de Crăciun 2023. Cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu costă 99 de lei, dar porţia de sarmale te lasă fără bani de cadouri

18 Dec, 09:54 • Dobran Viorel
Mai e foarte puțin până la Crăciun, iar gospodinele își pregătesc meniurile cu care își vor bucura familia. Românii obișnuiesc să pună pe masa mult așteptată diferite preparate, de la sarmale și salată de boeuf, până la cârnați și friptură de porc. Iar pentru cei comozi, Cătălin Scărlătescu are soluţia.
Bucureștenii pot comanda acasă masa de Crăciun 2023. Cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu costă 99 de lei, dar porţia de sarmale te lasă fără bani de cadouri

Bugetul pentru cumpărăturile pentru sărbători reprezintă una dintre cele mai problematice cheltuieli anul acesta, pentru că mai toate produsele s-au scumpit, iar, dacă vrei să consumi preparate care poartă semnătura lui Chef Cătălin Scărlătescu, mai trebuie să adaugi ceva la bugetul deja piperat.

Cei care vor să își dea pe spate invitații la masa de Crăciun pot să opteze pentru cumpărarea unui cozonac preparat după rețele celebrului chef Cătălin Scărlatescu.

Acesta are 900 de grame și conține: faină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și oua.

Sumele ireale pe care trebuie să le scoți din buzunar în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Cât costă un burger și o porție de cartofi prăjiți

Conform etichetei, nu are coloranți și nici conservanți. Comenzile se plasează cu minim 24 de ore în avans, conform informațiilor prezente pe site-ul chefsuperfood.ro, care vinde acest produs.

Câți lei costă cozonacul lui chef Cătălin Scărlătescu

„Pregătit după rețeta lui Chef Scărlătescu, cozonacul păstrează rețeta originală și gustul autentic românesc. Preparat numai cu ingrediente naturale premium și cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nucă, ciocolată belgiană și rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sărbători”, conform descrierii.

Cei care vor să achiziționeze acest cozonac trebuie să plătească 99 de lei.

Cozonacul lui Cătălin Scărlătescu

Rețeta lui Cătălin Scărlătescu pentru cozonac

Pentru a pregăti un cozonac delicios după rețeta celebrului chef aveți nevoie de:

  • 1 kg făină
  • 450 ml lapte
  • 200 g rahat
  • 500 g nucă
  • 250 g zahăr
  • 300 g unt
  • 150 g ciocolată
  • 5 ouă proaspete
  • 60 g drojdie

Într-un bol înalt, amestecați drojdia cu 100 ml laptele. Puneți și 3 linguri de făină, o linguriță de zahăr și amestecați până toate ingredientele se omogenizează.

Acum aluatul este tocmai bun de lăsat la dospit, în jur de o oră, în funcție temperatura camerei unde stă vasul. Cu cât este mai cald în încăpere, cu atât timpul de dospit va fi mai mic.

Cât costă o oală cu 27 de de sarmale preparate de Cătălin Scărlătescu. Bucătarul spune că ingredientele sunt alese cu grijă

Mai e foarte puțin până la Crăciun, iar gospodinele își pregătesc meniurile cu care își vor bucura familia. Românii obișnuiesc să pună pe masa mult așteptată diferite preparate, de la sarmale și salată de boeuf, până la cârnați și friptură de porc.

Cozonacul lui Scărlătescu nu are E-uri

Cum toată lumea se pregătește de zor, la fel face și celebrul Chef Scărlătescu, care deja și-a pregătit nenumăratele preparate pentru clienții nerăbdători.

Cei care vor să comande o oală cu sarmale au două opțiuni dintre care pot alege, fie varianta cu 13 bucăți, fie cea cu 27 de bucăți.

Porția mică, adică 13 bucăți, este de 69 de lei, dar cei care vor să se bucure de o porție mare de sarmale by Cătălin Scărlătescu, adică 27 de bucăți, trebuie să scoată din buzunar 137 de lei.

Ingredientele pentru sarmale sunt carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varză murată, foi de dafin, sare și piper.

„Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale se transforma în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”, se arată în descrierea site-ului Chefs Superfood.

Doritorii trebuie să plaseze comanda cu minim 24 de ore în avans, iar livrarea se va realiza cu flota proprie, în București și Ilfov.

Ce preț are celebrul cozonac al lui Scărlătescu

Pentru că de pe masa de sărbători nu poate lipsi cozonacul, doritorii pot comanda tot de pe site-ul lui Cătălin Scărlătescu. Cozonacul făcut de renumit bucătar are prețul de 96 de lei pentru 900 de grame.

Citește și: Câți bani câștiga Cătălin Scărlătescu la început de carieră. „Luam salariul cât lua un doctor în Germania”

Totuși, de amintit faptul că bucătarul a precizat că preparatele lui sunt și foarte sănătoase, fără să conțină coloranți sau conservanți.

În descrierea cozonacului se arată următoarele ingrediente: făină albă de grâu, zahăr, cacao, nucă, ciocolată neagră belgiană 55%, rahat, unt belgian 80% grăsime, lapte și ouă.

„Pregatit după rețeta lui Chef Scărlătescu, cozonacul păstrează rețeta originală și gustul autentic românesc.

,Preparat numai cu ingrediente naturale premium și cu calități nutritive ridicate care dau savoare, cozonacul te va uimi cu abundența de nucă, ciocolată belgiană și rahat. Acesta este desertul perfect pentru masa de Sărbatori”, este descrierea care se regăsește pe site.

Cât costă o masă festivă preparată de Chef Cătălin Scărlătescu. Mulți români nu își permit nici câteva sarmale din meniul bucătarului

De pe mesele românilor pregătite pentru Crăciun nu lipsesc preparate ca sarmale, salată de boeuf sau fripturile de porc suculente.

Citește pe romaniatv.net

Rețetă delicioasă de piftie de porc. Secretul lui chef Cătălin Scărlătescu: „Folosiți mult usturoi!”

Cum gospodinele au mult de lucru luna aceasta, de la a face curățenie în toată casa, până la a prepara câteva feluri de mâncare, celebrul bucătar sare în ajutorul acestora și le oferă alternative.

Deci, dacă te întrebi ce prețuri are Scărlătescu pentru preparatele de Crăciun, rămâi aici și află dacă îți și permiți asemenea meniuri.

Astfel, o porție de 13 sarmale preparate de fostul jurat de la Chefi la Cuțite costă între 69 de lei, iar pentru 27 de bucăți, trebuie să scoți din buzunar 137 de lei.

Cum de pe masa festivă de Crăciun nu lipsește nici salata de boeuf, un kilogram făcut de Cătălin Scărlătescu costă 75 de lei, în timp ce piftia de porc este o altă delicatesă culinară a sezonului și este vândută cu 55 de lei pentru jumătate de kilogram sau 94 de lei porția de 1 kg.

Desigur, acestea nu sunt toate preparatele, de exemplu, friptura de curcan la tavă are 700 de grame și costă 99 de lei. Cea de porc, tot la tavă, de 500 de grame, valorează 64 de lei.

Jumările nu sunt nici ele ieftine, 500 de grame costă în jur de 55 de lei, iar un kilogram de 101 lei. Murăturile asortate costă 37 de lei pentru un kilogram.

Vedeta mesei de Crăciun în fiecare casă este cozonacul, iar Cătălin Scărlătescu vinde 900 de grame cu 99 de lei.

Astfel, Cătălin Scărlătescu are suficiente propuneri pentru toate gusturile. Celebrul bucătar știe că unii clienți sunt mai pretențioși decât alții, astfel că la categoria dulciuri, românii se pot răsfăța cu Choco Muse, un cozonac însirpoat cu vinars și ciocolată belgiană care costă 143 de lei kilogramul.

Un alt fel de cozonac, Chocolate Extravaganza, costă 159 de lei, în timp ce un cozonac Pistachio Madness, pentru cei cu gusturi mai exotice, costă tot 159 de lei.

Printre dulciurile delicioase se numără și Honey Cheese fără zahăr, care costă 210 lei, iar un chec învelit în ciocolată cu fructe confiate costă 49 de lei.

Scărlătescu are și pachete tradiționale la vânzare

De asemenea, bucătarul mai are la vânzare și produse din carne pe care românii le pot prepara așa cum vor!

De exemplu, chiftelele de porc costă 1 kilogram la 89 de lei , în timp ce chifteluțele marinate costă 78 de lei 800 de grame.

Te-ar putea interesa și Cătălin Scărlătescu, momentul adevărului despre plecarea de la Chefi la Cuțite. Pe cine acuză pentru încheierea colaborării cu Antena 1 și ce spune despre Mona Segall

Un pachet tradițional costă 236 de lei. Pachetul conține un cozonac de 900 grame, 27 de sarmale și 1 kg murături asortate. Pachetul Home Flavors are 2 cozonaci, 27 sarmale și 0,7 kg friptură de curcan la tavă și costă 409 lei.

Cei care optează pentru pachetul Swet XMas trebuie să plătească 309 lei. Vor primi însă cozonacul după rețeta lui Chef Scărlătescu, chec învelit în ciocolată cu fructe cofiate, și un tort Pavlova sau unul Red Velvet. Plus un vin din soiul Fetească Neagră, potrivit B1TV.

Pachetul Festin are 2 cozonaci, 27 sarmale, 1 kg piftie de porc sau de pui la alegere, 500 g friptură de porc, 1 kg salata de boeuf cu vită sau pui la alegere și o sticla de vin. Dar costă pe măsură: 585 de lei.