- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Decizie de ultimă oră luată de Digi RCS RDS. Sunt afectaţi toţi clienţii din România, începând de la 1 iulie 2023

06 Jul, 21:30 • Cornel Ghimeșan
Digi RCS RDS a anunțat că din această lună va retrage serviciile de comunicații electronice mobile disponibile prin cartelele preplătite (prepay) din oferta sa comercială. Oficialii companiei consideră că serviciile postplătite, adică abonamentele, sunt mult mai sigure.
Decizie de ultimă oră luată de Digi RCS RDS. Sunt afectaţi toţi clienţii din România, începând de la 1 iulie 2023

Decizie de ultimă oră luată de Digi RCS RDS. Compania a luat o decizie importantă privind serviciile sale, care îi afectează și pe clienții săi, începând cu 1 iulie 2023. „De la această dată nu mai pot fi achiziţionate cartele noi şi nu mai pot fi reîncărcate cartelele existente, creditele disponibile putând fi consumate ca atare sau prin achiziţionarea extraopţiunilor disponibile, până cel mai târziu la 30.09.2023”, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Decizie de ultimă oră luată de Digi RCS RDS

Totodată, Digi RS RDS își încurajează astfel clienții să se orienteze spre abonamente, pentru care au o gamă largă de servicii, cu tarife care pornesc de la 2 euro / lună, având posibilitatea de a păstra același număr de telefon. „Compania Digi RCS-RDS a lansat o nouă ofertă pentru clienții persoane juridice care își portează numărul în rețeaua sa. Este vorba despre abonamentul „Business Nelimitat”, la un preț de 1,65 euro – echivalentul a 8 lei – pe lună, în primele 6 luni. Abonamentul include 3,6 GB date mobile și până la 5.000 de minute în roaming UE + Norvegia, Islanda și Liechtenstein, precizează operatorul de telefonie mobilă”, se arată într-o ofertă a companiei.

Citeşte şi: Statul român este în impas: suma încasată din taxa de solidaritate este de trei ori mai mică decât cea așteptată. „România are nevoie foarte mare de orice fel de venit”

De asemenea, în perioada 1 iunie – 31 august 2023, clienţii companiei pot beneficia de o reducere de 50% dacă își portează numărul de mobil de pe un abonament din altă rețea în rețeaua DIGI și optează pentru abonamentul Business Nelimitat pentru o perioadă de 24 de luni. În primele 6 luni ale contractului, aceștia vor plăti la jumătate.

Ce include oferta:

  • Minute nelimitate în toate rețelele naționale fixe, mobile și în roaming SEE
  • SMS-uri nelimitate în rețeaua DIGI
  • 1000 de minute internaționale
  • Trafic nelimitat de internet cu viteze de până la 150 Mbps, pentru 100 GB trafic de date în rețelele 4G/5G
  • Până la 5.000 de minute în reţelele fixe și mobile naționale, respectiv 1.000 de minute în principalele rețele fixe din UE, SUA, Canada si China, precum si in principalele rețele mobile internaționale din: SUA, Canada si China, Austria, Belgia, Bulgaria, Republica Ceha, Cipru, Danemarca, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Islanda, Luxemburg, Lituania, Marea Britanie, Malta, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria.

Citeşte şi: Eurocontrol, avertisment pentru călători. Cursele vor avea întârzieri sau vor fi anulate pe aeroporturile din Europa în această vară

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult