- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Declarația Unică ANAF 2023. A fost anunțat termenul limită pentru depunerea documentului

23 Mar, 08:58 • Bumbeneci Diana
Declarația Unică 2023 pentru ANAF are un termen limită de depunere. Autoritățile au anunțat care este acesta.
Declarația Unică ANAF 2023. A fost anunțat termenul limită pentru depunerea documentului

ANAF a anunțat termenul pentru depunerea Declaraţiei Unice, privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice. Mai multe detalii aici.

Până când poate fi depusă declarația unică 212

Conform Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), termenul-limită pentru depunerea Declarației Unice de către persoanele fizice este 25 mai 2023. În acest context, reprezentații ANAF recomandă ca formularul să fie trimis prin mijloacele electronice.

De asemenea, pentru completarea şi depunerea declarației, contribuabilii pot solicita sprijin la numărul de telefon 031.403.91.60, prin e-mail sau accesând Formularul de contact disponibil pe site-ul ANAF.

Ai mai putea citi: Angajații de la stat ar trebui plătiți în funcție de performanță. Șeful ANAF: „De ce să-mi asum eu riscuri foarte mari, când colegul meu care stă mai mult la cafea pe hol ia același salariu ca și mine?”

Declarația Unică ANAF 212
Declarația Unică ANAF 212

Mai mult, pe pagina de Facebook a ANAF și pe canalul de Youtube vor fi publicate materiale video, referitoare la descărcarea, completarea și depunerea declarației.

În acest sens, în lunile aprilie și mai, ANAF va organiza seminarii web în cadrul cărora se vor prezenta completarea și depunerea Declarației unice (212) pentru categoriile de venituri pentru care exista obligația depunerii.

Ai mai putea citi și: Ministerul Finanțelor anunță că în 2023 nu vor fi modificări bruște de taxe

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult