- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Dedeman face sute de angajări în România. Frații Pavăl pun la bătaie salarii uriașe

07 Apr, 18:51 • Lupu Alexandra
Vești bune pentru românii care caută un job stabil! Dedeman a anunțat că face angajări masive în următoarea perioadă. Sute de posturi sunt disponibile.
Dedeman face sute de angajări în România. Frații Pavăl pun la bătaie salarii uriașe

Dedeman a anunțat că face sute de angajări în România, în mai multe magazine din țară, iar salariile ating o valoare uriașă. Așa cum relatează romaniatv.net, posturile vacante puse la bătaie sunt diverse.

Angajări la Dedeman

Dedeman a anunțat că face angajări pe bandă rulantă. Concret, frații Pavăl dau startul ocupării mai multor posturi din diferite magazine din țară. În momentul de față, cunoscuta companie de construcții și amenajări interioare pune la bătaie aproximativ 50 posturi disponibile, printre care personal curățenie, recepționer marfă, referent livrări la domiciliu, șofer automacaragiu, agent securitate,dispecer magazin, referent gestiune economică și nu numai.

În Bacău, magazinul Dedeman are nevoie de un consultant de vânzări pentru locația din strada Abatorului. De asemenea, frații Pavăl pun la bătaie funcția de economist la sediul central, dar și alte două posturi de vânzări în Constanța. Vestea este una bună pentru români, mai ales pentru că salariile sunt unele avantajoase.

Citește și: Toți românii care stau la curte trebuie să știe asta! Ofertele senzaționale pregătite de Dedeman

Conform sursei citate, vânzătorii și consultanții de vânzări sunt funcțiile cele mai bine plătite, pe lângă cele de conducere. Persoanele care ocupă aceste posturi sunt cele care ajung să încaseze până la 5.000 de lei pe lună. Românii interesați trebuie să știe că inclusiv experiența influențează veniturile de care se pot bucura.

Dedeman
Dedeman

Un consultant de vânzare full time în Pitești câștiga în 2019 un salariu net de 4.120 lei, plus tichete de masă în valoare de 330, bonusuri de 1.000 și alte beneficii salariale de 1.400 pe lună, având o experiență de 3 ani. La fel de bine, un vânzător angajat full time într-un sediu din Galați încasa în 2019 salariul net de 4.100 lei, având o vechime în muncă de 6 ani. Putem spune că ofertele salariale nu sunt de neglijat.

Aceasta nu este singura mișcare pe care frații Pavăl o fac pentru buna funcționare a magazinelor Dedeman. Așa cum arată ultimele informații, Paval Holding vrea să investească 22.4 milioane de lei pentru a cumpăra acțiunile producătorului de cărămizi Cemacon, ultimele rămase disponibile. Acest lucru înseamnă că frații Pavăl vor achiziționa 4.99% din activele companiei. În prezent, reprezentanții controlează deja 94.9% din Cemacon, prin cele două entități pe care le gestionează, referindu-ne la Paval Holding și PIF Industrial.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Frații Pavăl își măresc afacerile. Proprietarii Dedeman extind un centru logistic construit pe un teren cumpărat de la Prigoană