- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Toți românii care stau la curte trebuie să știe asta! Ofertele senzaționale pregătite de Dedeman

27 Mar, 13:56 • Lupu Alexandra
Dedeman are planuri mari. Primele informații arată că românii se vor putea bucura de ofertele senzaționale ale companiei, chiar în această săptămână.
Toți românii care stau la curte trebuie să știe asta! Ofertele senzaționale pregătite de Dedeman

Veste bună pentru românii care stau la curte! Dedeman a anunțat mai multe oferte senzaționale în această săptămână, relatează fanatik.ro.

Oferte de excepție la Dedeman

Dedeman a anunțat că românii care stau la curte se vor putea bucura de oferte sezanționale pe parcursul acestei săptămâni. Compania este un lanț de magazine de bricolaj din România. Persoanele interesate pot găsi produse din toate categoriile, de la materiale de construcții și până la mobilă, gresie și faianță, accesorii pentru amenajarea interioară, pentru grădină și nu numai.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Frații Pavăl își măresc afacerile. Proprietarii Dedeman extind un centru logistic construit pe un teren cumpărat de la Prigoană

Înainte de Paște, Dedeman vine cu oferte de nota 10 pentru clienții care locuiesc la curte, iar catalogul este destul de variat, așa cum se arată din ultimele informații. Românii pot cumpăra diferite produse reduse până la data de 31 martie, referindu-ne la accesorii pentru grădină, pentru construcția unei case, flori și nu numai. Clienții interesați să se bucure de un spațiu exterior de vis trebuie să știe de această ofertă, în care prețurile vor fi accesibile. Drept exemplu, un grătar de grădină Landmann Recon costă doar 1.399 lei, în loc de 1.667.

De asemenea, conform catalogului Dedeman, un scaun de grădină costă doar 120 lei până la data de 31 martie. O masă de ping pong poate fi cumpărată la valoarea de 1.099, și de asemenea, pentru clienții care vor să planteze răsaduri, cazmaua ascuțită Ergo este regăsită în catalog la prețul de 89 lei. Aparatul de legat vița de vie și pomi costă 79 lei, și de asemenea, pentru o amenajare de vis a grădinii, este bine de știut că valoarea florilor Chamaecyparis L Columnaris pornește de la 27.98.

Dedeman anunță oferte de excepție pentru românii care locuiesc la curte
Dedeman anunță oferte de excepție pentru românii care locuiesc la curte

Magnolia se vinde cu doar 75.90 lei. Clienții pot achiziționa inclusiv pomi fructiferi, al cărui preț pornește de la 14.98. Ghiveciul ceramic Grey Stand valorează 21,99 lei, redus de la 24.99. Inclusiv suportul pentru jardinieră reglabil este la reducere, atingând valoarea de 33.49 lei. Pământul pentru conifere valorează 35.99, iar în același timp, furtunul Fiskars atinge suma de 139 lei.

Dalele Semmelrock Rettango pot fi cumpărate cu doar 9.90 pentru fiecare bucată, în timp ce lampa solară Juve Led atinge costul de 42.99 lei. În catalogul Dedeman sunt regăsite oferte și pentru aspiratoare cu spălare, curățător cu aburi sau aparat de curățare cu presiune, ale căror valoare începe de la 359 lei și poate ajunge până la 1.279.

Citește și: Ea este unica moștenitoare a imperiului Dedeman. Deși familia ei deține o avere în valoare de trei miliarde de euro, Karina este de nerecunoscut