- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Delia Matache a dat lovitura. Firmele cântăreței au ajuns la o cifră de afaceri de 14,6 milioane lei în 2022

03 Jul, 13:04 • Lupu Alexandra
Delia Matache și-a dublat profiturile. Firmele cântăreței au ajuns la o cifră de afaceri dublă în 2022, în comparație cu 2021.
Delia Matache a dat lovitura. Firmele cântăreței au ajuns la o cifră de afaceri de 14,6 milioane lei în 2022

Delia Matache a dat lovitura. Firmele cântăreței au ajuns la o cifră de afaceri de 14.6 milioane de lei în 2022, informează economica.net.

Delia Matache și-a dublat profiturile

Delia Matache este asociat cu cel puțin 45% din părțile sociale la următoarele firme: Deliaevent, Black Spirit, Roka Records şi Stardelsound. Firmele au avut o cifră de afaceri totală de 14.6 milioane de lei în 2022. Concret, societățile au obținut venituri de cel puțin două ori mai mari decât în 2021.

Deliaevent este deținută de Nicoleta Spatacean cu o cotă de 5% din capitalul social al firmei și de asociații Delia Matache cu 95% din societate. Firma are drept activitate interpretarea artistică (spectacole). Societatea a lucrat cu un număr mediu de 5 salariați în anii 2021 și 2020.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Fiica cea mare a lui Gigi Becali a vândut hotelul Inter din Venus. Familia Becali s-a ales cu un profit de 1.2 milioane de euro

Black Spirit este deținută de Delia Matache cu o cotă de 75% din firmă și de Constantin-Nicolae Dobreanu, cu o cotă de 25% din societate. Roka Records îi aparține lui Răzvan Munteanu, cu o cotă de 55% din firmă și este deținută de Delia, cu o cotă de 45% din societate. Firma are activități de realizare a înregistrărilor audio și are activități de editare muzicală. Societatea activează din decembrie 2020.

Stardelsound este compania care îi aparține Deliei cu 95% din capitalul social al firmei și Nicoletei Spatacean, care are o cotă de 5% din firmă. Pe de altă parte, Delia Matache are o cotă de 4.9766% din societatea Humans DNA, care are activități de editare a altor produse software.

Delia Matache
Delia Matache

Delia are o avere impresionantă. În 2020, anul în care colegii de breaslă s-au văzut nevoiți să găsească alte modalități prin care să se întrețină, cântăreața a avut o cifră de afaceri ce ajungea la aproape 9 milioane de lei.

Răzvan Munteanu, soțul ei, deține nu mai puțin de 6 cluburi în centrul vechi al Capitalei. El este asociat unei renumite firme de construcții, iar toate aceste activități îi aduc venituri deloc de neglijat.

Răzvan Munteanu se ocupă, pe de altă parte, de tot ce înseamnă activitatea artistică a Deliei. Una dintre cele mai mari investiții ale cuplului Matache – Munteanu a fost de 3.000.000 de euro, într-un apartament de lux în care aceștia locuiesc. Penthouse-ul se întinde pe o suprafață de 575 de metri pătrați și ocupă etajele 19 și 20 ale unuia dintre cele două turnuri din proiectul One Verdi Park din nordul Capitalei.

Citește și despre: Dumitru Dragomir face o investiție de 30 milioane de euro. Omul de afaceri a cumpărat un teren de la Gigi Becali și pregătește construcția unui nou ansamblu rezidențial în Capitală