- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Fiica cea mare a lui Gigi Becali a vândut hotelul Inter din Venus. Familia Becali s-a ales cu un profit de 1.2 milioane de euro

17 Jun, 10:40 • Lupu Alexandra
Gigi Becali a dat lovitura. Fiica cea mare a omului de afaceri a vândut hotelul Inter din stațiunea Venus pentru 8 milioane de euro.
Fiica cea mare a lui Gigi Becali a vândut hotelul Inter din Venus. Familia Becali s-a ales cu un profit de 1.2 milioane de euro

Theodora Becali Mincu, fiica cea mare a lui Gigi Becali, a vândut fostul hotel de 5 stele, Inter, din stațiunea Venus. Unitatea de cazare a ajuns acum pe mâna familiei Zamfir, proprietara Energoutil Contact din București, într-o tranzacție de 8 milioane de euro, relatează profit.ro. Familia Becali a obținut un profit de 1.2 milioane de euro.

Familia lui Gigi Becali este pe profit

Theodora și soțul ei, Mihai Theodor Mincu, au primit hotelul Inter de la Gigi Becali. Omul de afaceri l-a cumpărat în 2021 de la Interagro, grupul lui Ioan Niculae, în cadrul unei licitații, pentru suma de 6.8 milioane de euro.

Ioan Niculae modernizase fostul hotel Carmen cu aproximativ 10 milioane de euro și a redeschis unitatea de cazare în 2013. Ulterior, o nouă redeschidere a avut loc, însă sub denumirea Becali Hotel. Theodora și soțul ei au început discuțiile cu mai mulți operatori hotelieri pentru vânzarea hotelului încă din primăvara acestui an.

Citește și: Dumitru Dragomir face o investiție de 30 milioane de euro. Omul de afaceri a cumpărat un teren de la Gigi Becali și pregătește construcția unui nou ansamblu rezidențial în Capitală

S-au decis să vândă unitatea de cazare pentru 8 milioane de euro lui Bogdan Zamfir. Hotelul este construit în 1971 și are 5 etaje. Unitatea de cazare este alcătuită din 92 de camere și este construit pe o suprafață totală de 2.670 metri pătrați, pe un teren de 4.584 metri pătrați, cu acces direct la plajă, piscină exterioară și 2 restaurante.

Familia Zamfir se ține bine de investiții în ultimul timp. Ionuț și Ovidiu Victor Zamfir au început în 2018 să dezvolte Carmen Hotel Grup. Afacerea era adiacentă celei de montaj și reparații industriale realizate prin Energoutil Contact din București. În 2018 au cumpărat complexul turistic Lidia din Venus cu un preț de 2.5 milioane de euro.

Gigi Becali
Gigi Becali

Hotelul de 3 stele a fost renovat în 2019 și este redenumit Carmen Azzuro și are la dispoziție 128 de camere duble. Familia Zamfir a cumpărat și fostul hotel Brândușa. Unitatea de cazare de 3 stele a fost rebotezată Carmen, a fost renovată în 2018 și are 4 etaje. În 2021, hotelului i s-a adăugat un corp nou, cu dotări de 3 stele, iar acum, Carmen are 176 de camere duble și 4 apartamente.

Recent, familia a cumpărat de la antreprenoarea Luchi Georgescu fostul complex turistic Brateș, aflat tot în stațiunea Venus. Este format din 42 de căsuțe cu etaj, aflate în paragină. Noii proprietari au decis să schimbe denumirea complexului din Căsuțe Brateș în Căsuțe Carmen.

Te-ar putea interesa și: Gigi Becali a pus costumele de zeci de mii de euro în cui! Cât costă treningul brodat cu cruci roșii pe care îl poartă patronul FCSB