- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Demisie în Ministerul Agriculturii! Unul dintre oamenii de bază ai fostului ministru Chesnoiu pleacă din funcţia special creată pentru el

13 Sep, 11:10 • Anghel Oana
Demisie în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale! Secretarul de stat Ion Găman a decis să renunţe la funcţia pe care a ocupat-o în instituţie. Ulterior, acesta le-a transmis un mesaj colegilor prin care i-a anunţat de decizia lui şi le-a mulţumit pentru colaborare.
Demisie în Ministerul Agriculturii! Unul dintre oamenii de bază ai fostului ministru Chesnoiu pleacă din funcţia special creată pentru el

Demisie în Ministerul Agriculturii! Ion Găman a ocupat funcția de secretar de stat începând din luna mai 2022. Fostul secretar de stat a avut sprjinul politic al PSD filiala Călăraşi. Prin urmare, succesorul lui va fi nominalizat, cel mai probabil, tot din Călăraşi.

Demisie în Ministerul Agriculturii! Un colaborator a fostului ministru Adrian Chesnoiu pleacă din minister

Astăzi este ultima mea zi de muncă ca Secretar de Stat în cadrul MINISTERULUI AGRICULTURII ȘI DEZVOLTĂRII RURALE, și vreau să vă adresez mulțumirile mele pentru colaborarea pe care am avut-o în decursul acestui an, cu fiecare dintre dumneavoastră.

În egală măsură, doresc să vă felicit pentru activitatea dumneavoastră în cadrul instituțiilor pe care le conduceți și vă urez sănătate și mult succes în continuare.

Citeste si Preaviz 2022. Model de cerere de demisie. Ce drepturi și obligații au angajații, dar și șefii

Agricultura României trebuie să devină unul din motoarele economiei și privesc cu optimism spre acest deziderat.

Respectarea legislației naționale și europene dar în același timp apropierea față de fermieri, sunt și vor rămâne pentru mine întotdeauna foarte importante.

Îmi exprim cu această ocazie aprecierea pentru efortul depus de dumneavoastră și colegii din structurile pe care le coordonați.

Primiți gândurile mele bune și toată considerația”, le-a transmis Ion Găman colegilor din minister, potrivit agrointel.ro

Cine este Ion Găman. Postul de secretar de stat pe care l-a ocupat a fost introdus suplimentar în organigramă

Înainte de numirea sa în funcţia de secretar de stat, Găman a fost consilier județean în Călărași din partea PSD și, anterior, comisar șef la Garda Financiară. Conform declarației de avere, în zona agricolă, Ion Găman este co-acționar la una dintre cele mai cunoscute ferme din Călărași – Mig Vas, unde are 49% din acțiuni, și la Mig Vas Distribuție unde are 10% din acțiuni.

Demisie în Ministerul Agriculturii

Găman a fost numit secretar de stat în mandatul fostului ministru al Agriculturii Adrian Chesnoiu. La momentul numirii, organigrama Ministerului Agriculturii prevedea doar cinci poziții de secretar de stat – toate ocupate. Astfel Guvernul a aprobat special pentru noul secretar de stat o hotărâre, publicată în Monitorul Oficial pe 12 mai, prin care organigrama MADR a fost suplimentată cu încă o funcție de secretar de stat, scrie agrointel.ro

Citeste si Agricultura europeană, pusă în pericol de ridicarea restricțiilor privind importurile de cereale ucrainene. „Trebuie să insistăm asupra menţinerii măsurii”