- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Demisie uriașă la Glovo! Victor Răcariu renunță la poziția de conducere după 5 ani

13 Jan, 16:44 • Cornel Ghimeșan
Victor Răcariu care a ocupat timp de 5 ani poziția de Regional Managing Director în cadrul companiei Glovo, a anunțat că își va da demisia. El va rămâne totuși în această poziție până în aprilie.
Demisie uriașă la Glovo! Victor Răcariu renunță la poziția de conducere după 5 ani

Demisie uriașă la Glovo! Directorul Regional de Managing al companiei, Victor Răcariu, a demisionat după nu mai puțin de 5 ani în care a ocupat această poziție. Compania spaniolă, Glovo, este operatorul platformei de livrări cu același nume, care a pătruns pe piața din România în anul 2018.

Alte articole: Este oficial! Japonia va elibera în mare tone de apă contaminată de la centrala nucleară Fukushima

Totuși, Victor Răcariu, va mai ocupa această poziție până în aprilie, conform informațiilor Profit.ro.

„Confirm demisia, pe care am anunțat-o azi echipei. Este o decizie personală, vreau să iau o pauză după cinci ani intenși în companie. O să mai fiu în business până la mijloc de aprilie”, a declarat Răcariu pentru Profit.ro.

Demisie uriașă la Glovo!
Demisie uriașă la Glovo!

Răcariu a fost la conducerea operațiunilor din România ale Glovo, chiar de la momentul intrării companiei pe piața locală. A ocupat în această poziție în intervalul aprilie 2018- mai 2022, iar la un moment dat a fost promovat și în poziția de Regional Managing Director South East Europe, pentru piețele din România, Bulgaria, Serbia, Croația, Moldova, Bosnia, Muntenegru, Slovenia. Înainte să ocupe această poziție la Glovo, Victor Răcariu a fost Chief International Officer eMAG în cadrul Fashion Days Group.

Care sunt concurenții Glovo

În România, principalii concurenți ai Glovo au rămas estonienii de la Bolt Food și românii de la Tazz by Emag, după ce Uber Eats și Takeaway.com (Just Eat Takeaway) s-au retras de pe piața românească a livrărilor. Recent, Glovo a preluat Foodpanda România cu tot cu cei 236 de angajați ai acesteia, reprezentând personalul Foodpanda și Pandamart (entitatea care a operat magazinele proprii ale Foodpanda). Glovo a oferit posturi noi pentru 147 de angajați de la fosta Foodpanda, restul de 89 de oameni fiind disponibilizați, cei mai mulți din pozițiile de call center.

Citește și: Legumele românești ar putea să dispară din piețe. Legumicultorii se gândesc serios să se reprofileze: ”Trei vaci or să-ți aducă aceeași sumă ca un hectar de solarii”

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult