- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Descoperă oportunități de carieră cu salariu de 30.000 de euro – Experiența nu este necesară!

27 Feb, 21:25 • Bumbeneci Diana
Un salariu poate ajunge la 30.000 de euro. Iată locul de muncă extrem de bine plătit.
Descoperă oportunități de carieră cu salariu de 30.000 de euro - Experiența nu este necesară!

Descoperă oferte incredibile! Serviciul Public de Muncă de Stat din Spania (Servicio Público de Empleo Estatal, SEPE) și platforma Infojobs au lansat noi oportunități de angajare. Se oferă un salariu de mii de euro.

Joburile disponibile sunt deja listate pe portalul Empléate al agenției, sub umbrela Ministerului Muncii.

Pe Infojobs, vei găsi peste 4.000 de poziții vacante, cu salarii anuale de peste 30.000 de euro și contracte pe perioadă nedeterminată încă de la început.

Salariu
Salariu

Conform noticiastrabajo.huffingtonpost.es, procesul de recrutare este imediat.

Experiența nu este un criteriu obligatoriu pentru acest salariu

Desi mulți ar presupune că un salariu de până la 2.500 de euro ar necesita experiență, anunțurile din Spania contrazic această idee. Mai mult, companiile oferă și training gratuit.

În ceea ce privește nivelul educațional, pozițiile sunt disponibile pentru orice nivel de studii, începând de la absolvirea Învățământului Secundar Obligatoriu (ESO) până la diplome universitare.

Deși experiența nu este o cerință, este privită ca un avantaj. De asemenea, cunoștințele de limbi străine, în special engleza, sunt apreciate. De asemenea, sunt disponibile poziții de lucru exclusiv în weekend.

Ai mai putea citi: Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, anunțul alegerilor 2024: „Avem un candidat comun”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult