- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Descoperire virală la raftul Kaufland. Ce a găsit o clientă în timp ce-şi făcea cumpărăturile

28 Mar, 18:30 • Cornel Ghimeșan
Un trend recent pe rețelele de socializare susține că iepurașii de ciocolată de la Kaufland ar putea ascunde bani în interiorul lor. Românii, fiind curioși din fire, au găsit o metodă inedită de a verifica acest lucru, fără a fi nevoiți să plătească pentru achiziționarea iepurașilor de ciocolată.
Descoperire virală la raftul Kaufland. Ce a găsit o clientă în timp ce-şi făcea cumpărăturile

Descoperire virală la raftul Kaufland. Pentru a evita plata sumei de 45 de lei pentru un iepuraș de ciocolată și pentru a verifica dacă ascunde bani în interior, clienții au decis să „investigheze” ciocolata chiar în magazin. Potrivit unei cliente care a filmat, toți iepurașii de ciocolată erau sparti, neputându-se găsi niciunul întreg!

Descoperire virală la raftul Kaufland

Pe 5 mai, creștinii ortodocși vor celebra Învierea Domnului, dar cu mult mai devreme, adică pe 31 martie, catolicii vor celebra Paștele Catolic 2024. În acest context, în mai toate marile magazine au fost scoase la vânzare o întreagă gamă de produse specifice Paștelor, inclusiv celebrii iepurași de ciocolată.

Prețurile exorbitante ale iepurașilor și ouălor de Paște îi determină pe români să recurgă la astfel de gesturi. Acest fenomen nu este specific doar României, ci se întâlnește la nivel global, cu filmulețe similare postate pe platforme precum TikTok, scrie bugetul.ro.

Citeşte şi: Care este profesia pentru care s-a pregătit Jamila. Ar fi putut fi politician de carieră, dar a ales bucătăria

Românii au reacționat rapid la filmulețul femeii. Majoritatea încurajează gestul celor care au spart iepurașii de ciocolată, exprimându-și surpriza față de prețurile exagerate comparativ cu alte țări: „Este o mare satisfacție să văd asta. În alte locuri costă doar 3,87 euro, iar la noi 50 de lei”, „Azi am văzut exact același iepuraș de ciocolată redus cu 53% la 0.99 cenți la Netto!”, „Este mai scump decât un iepure viu, 45 de lei!”.

Citeşte şi: Coca-Cola dă lovitura pe piața din România cu o nouă băutură! „Licoarea” a făcut ravagii peste tot în Europa

Pe măsură ce se apropie sărbătorile de Paște, în magazine au început să apară decorațiuni și ciocolată specifică acestei perioade. Cu toate acestea, anul acesta, prețurile la ciocolată vor fi mai mari, deoarece cotațiile futures la cacao s-au dublat. Acesta este deja al treilea an de deficit de aprovizionare la nivel mondial, cu efecte asupra producției de ciocolată.

@andrei_denis_ Ferească Dumnezeu în ce hal au ajuns iepurașii Lindt! #free #lindt #lindtbunny #new ♬ 오리지널 사운드 – 🎧 – rnxxun_

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult