- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Deși primește o pensie enormă, Silviu Prigoană vrea să dea statul român în judecată! Care este motivul afaceristului

16 Jan, 20:40 • Bumbeneci Diana
Silviu Prigoană a susținut, în nenumărate rânduri, că nu este mulțumit de banii pe care îi primește de la statul român. Afaceristul vrea să ceară ajutorul judecătorilor, pentru a-și putea face dreptate atunci când vine vorba despre pensia pe care o are.
Deși primește o pensie enormă, Silviu Prigoană vrea să dea statul român în judecată! Care este motivul afaceristului

Silviu Prigoană nu este mulțumit de pensia pe care o are, deși suma încasată lunar este enormă. Acum trei ani, fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a luat hotărârea să se oprească din muncă și să iasă anticipat la pensie. Ei bine, acum acesta vrea să acționeze în judecată statul român, deoarece nu este mulțumit de remunerația de care are parte lunar, anunță Playtech.

Deși are o pensie enormă, Prigoană nu este mulțumit

Silviu Prigoană este unul dintre cei mai cunoscuți afaceriști din România, viața sa fiind un subiect dezbătut permanent chiar și în lumea mondenă. Printre numeroasele declarații făcute de acesta, omul de afaceri susține că merită o pensie mai mare, deoarece a contribuit destul de mult în timpul mandatului său de politician.

Fostul deputat al României s-a retras din activitate la vârsta de 57 de ani, având pensie anticipată. Silviu Prigoană primește de la stat o pensie enormă, în valoare de 35.000 de lei, dar tot nu este mulțumit.

Prigoană vrea dreptate, deoarece din pensia de 40.000 de lei, cât ar fi fost stabilit inițial, s-au scăzut 5.000 de lei. Pentru a recupera această sumă, Prigoană vrea să dea statul în judecată.

Între timp, pe lângă acest plan, omul de afaceri susține că și mâine ar lua-o de la capăt atunci când vine vorba despre muncă, însă de data aceasta ar investi mai mult în două domenii: cel al energiei și cel al alimentației.

Citește și: Ce pensie primesc românii care au cotizat 10 sau 15 ani

Silviu Prigoană
Silviu Prigoană

Pot spune că m-am cam obișnuit cu noul stil de viață! Acum am de-a face cu copiii si cu nepoții, atâția câți sunt, că poate unii or fi chiar pe drum. Să dea Domnul să fie cât mai mulți!

Când am început eu afacerile piața era virgină. Totul era la început, totul era deschis și aveai multe oportunități. Bine, trebuia să știi să le citești și să crezi în puterea ta de muncă. Dar astăzi constat că piața e mult schimbată.

E de departe mult, mult mai aglomerată. Însă, dacă ar fi să o iau azi de la capăt aș investi în doar două domenii. Unul este cel al mâncării, iar al doilea cel al producerii energiei, de orice fel, electrică, eoliană, nici nu mai contează! Aici cred că se va pune accentul mult timp de acum înainte!”, a declarat Prigoană, pentru sursa citată.

Ai mai putea citi: Ce pensie va primi un român cu salariul de 4.000 de lei dacă va cotiza la stat timp de 35 de ani

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult