- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi RCS-RDS anunţă oferte extraordinare. Ce se întâmplă cu facturile la telefonie mobilă

15 Jan, 18:43 • Cornel Ghimeșan
Digi RCS-RDS aduce vești entuziasmante pentru abonații din România la începutul anului 2024, anunțând schimbări semnificative în privința facturilor pentru serviciile de telefonie mobilă. În contextul reluării activităților după perioada festivă a Crăciunului și Revelionului, compania lansează o ofertă imbatabilă pentru serviciile de telefonie mobilă.
Digi RCS-RDS anunţă oferte extraordinare. Ce se întâmplă cu facturile la telefonie mobilă

Digi RCS-RDS anunţă oferte extraordinare. „Începe anul cu dreptul!”, este propunerea celor de la Digi, care vin cu o ofertă imbatabilă. Luna ianuarie înseamnă revenirea la muncă după vacanțele de Crăciun și Revelion, astfel că este un prilej numai bun ca RCS-RDS România să relanseze o ofertă fantastică la serviciile de telefonie mobilă.

Digi RCS-RDS anunţă oferte extraordinare

Oferta pentru portarea la Digi este punctul central al anunțului. Digi propune abonamentul Business Nelimitat, ce include atât servicii de internet cât și minute nelimitate, la un preț începând de la 1,25 euro/lună, fără TVA. Într-o încercare de a face oferta mai atractivă, prețul scade pentru clienții care își portează mai multe numere la DIGI.

Citeşte şi: Decizii anunţate de ministrul Agriculturii în urma protestelor. Ce promite Florin Barbu: „Două proiecte foarte importante”

Un aspect semnificativ al acestei oferte este posibilitatea de achiziționare a telefoanelor în 24 de rate, fără avans, o facilitate care ar putea atrage și mai mulți abonați. Această ofertă specială este valabilă în perioada 1 decembrie 2023 – 29 februarie 2024, adresându-se clienților persoane juridice care portă numerele de mobil de pe alte rețele către Digi și optează pentru abonamentul Business Nelimitat pe o perioadă de 24 de luni.

Citeşte şi: Majorare cu 50% la salariu pentru o categorie de români. Programul anunțat de minister

Cu o rețea de voce mobilă care acoperă 98,8% din populația României, conform ANCOM, Digi RCS-RDS speră să ofere servicii de calitate și să atragă noi clienți cu aceste oferte competitive.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult