- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Digi RCS-RDS le face un cadou de neratat abonaților fideli. Dependenții de internet pot intra în posesia cadoului imediat

05 Oct, 15:09 • Alexe Raluca
Digi RCS-RDS este liderul pieței de telecomunicații din România. Pe lângă ofertele avantajoase pe care le are pentru clienții săi fideli, compania face și cadouri de neratat. De această dată, Digi vine cu un dar inedit pentru clienții „dependenți” de internet de mare viteză.
Digi RCS-RDS le face un cadou de neratat abonaților fideli. Dependenții de internet pot intra în posesia cadoului imediat

Digi este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă, servicii de distribuție TV și telefonie fixă. Compania deține o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Și pentru că pune mare accent pe clienții săi, Digi le oferă acestora cadouri și diverse surprize, fiind și cazul de față.

Citește și: Anunțul momentului de la DIGI RCS RDS! Ultimele zile în care mai poți primi un telefon aproape gratis. Ce trebuie să faci

Digi RDS-RCS le face un cadou-surpriză clienților fideli

Digi vine în fața clienților săi cu un serviciu greu de refuzat, care îi scapă de toate problemele cu internetul. Cei mai mulți români plătesc fără să ezite o conexiune la internet de tip Gigabit de 1000 Mpbs sau 500 Mbps, însă puțini sunt cei care o folosesc la capacitate maximă, mai ales în ceea ce privește Wi-Fi -ul.

Acest lucru duce la întreruperea conexiunii la internet continue. Acest lucru scâitor poate să devină doar o amintire cu Digi RCS-RDS, care are în noua ofertă două abonamente de internet greu de refuzat.

Primul este abonamentul FiberLink 500, care costă 30 de lei pe lună și îți garantează o viteză de download de până la 500 Mbps și una minimă de 200 Mbps. Mai mult, clienții beneficiază și de 20 GB spațiu de stocare în cloud. Iar pentru cei care vor să aibă o viteză peste măsură de internet, pot alege abonamentul Fiberlink 1000. Acesta costă 40 de lei pe lună și promite o viteză maximă de download de 940 Mbps, cu viteza minimă de 200 Mbps, respectiv 450 Mbps pe upload.

Mai mult, pentru cei care aleg FiberLink 1000 Digi RCS-RDS are pregătită și o surpriză. Mai exact, abonamentul vine la pachet cu un router Mesh WiFi 6 de ultimă generație complet gratuit. Ideea de Mesh îți permite utilizarea a 3-4 routere din aceeași „familie”, care se pot împerechea între ele, rezultând o singură rețea WiFi.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Reduceri colosale la abonamentele DIGI RCS-RDS! Ce trebuie să facă clienții pentru a beneficia de un astfel de abonament la prețul unei cafele

Tags: