- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Din primăvara viitoare, Ryanair va introduce rute directe. Biletele au fost deja puse în vânzare

09 Dec, 17:11 • Cassano Sabrina
Compania Ryanair va introduce zboruri pe Aeroportul Iași, începând cu primăvara viitoare. Biletele au fost deja puse în vânzare.
Din primăvara viitoare, Ryanair va introduce rute directe. Biletele au fost deja puse în vânzare

Compania Ryanair va introduce zboruri pe Aeroportul Iași, începând cu primăvara viitoare. Începând cu 26 martie, compania irlandeză va lansa patru rute directe ce vor lega Aeroportul Iaşi de Milano (Bergamo), Paris (Beauvais), Bruxelles (Charleroi) şi Dublin.

Ryanair va introduce rute directe

„Ne bucurăm să avem la Iaşi unul dintre cei mai influenţi operatori aerieni din Europa. Decizia companiei Ryanair de a deschide zboruri din Iaşi este rezultatul negocierilor constante pe care le-am purtat timp de mai multe luni. Parteneriatul cu Ryanair se concretizează în multiple posibilităţi de călătorie către destinaţii ce se regăsesc în reţeaua noastră de rute (Bergamo, Beauvais, Charleroi, Dublin), la preţuri foarte avantajoase. Faptul că Ryanair a ales Iaşul pentru a-şi extinde business-ul înseamnă că în continuare prezentăm interes pentru companiile aeriene, mai ales acum când avem în derulare proiectul de extindere a infrastructurii, care ne va ajuta să procesăm un număr dublu de pasageri odată cu creşterea numărului de operatori şi, implicit, a rutelor aeriene”

, a declarat Romeo Vatră, directorul general al R.A. Aeroportul Iaşi.

Citește și : Antibiotice Iași lansează o nouă fabrică de medicamente! Compania a investit 20 de milioane de euro în noua unitate cu o capacitate de producție de 540 tone anual

Președintele  Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a menționat că Aeroportul Iaşi devine din ce în ce mai atractiv pentru companiile aeriene.

„Deschiderea către Europa va fi şi mai mare, aspect care se va traduce în avantaje atât pentru turism, cât şi pentru mediul de business”, a mai afirmat şeful CJ Iaşi, Costel Alexe.

Citește și : Contracte de peste un miliard de lei prin PNRR semnate de Cseke Attila. Unde se duc banii alocaţi de Ministerul Dezvoltării

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat joi extinderea contractului directorului general Michael O’Leary până în iulie 2028, transmite Reuters.

Luna trecută, operatorul aerian irlandez Ryanair a îmbunătăţit estimările privind traficul aerian în anul financiar 2023, când ar urma să transporte 168 milioane de pasageri, după ce anterior previzionase 166,5 milioane de pasageri.