- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Două avioane Wizz Air s-au ciocnit în Suceava. Compania de zbor anunță dacă sunt victime

14 Mar, 17:04 • Stefan Simion
Wizz Air, anunţ de ultimă oră după ciocnirea celor două avioane pe aeroportul din Suceava. Compania anunță ce s-a întâmplat, de fapt, în această după amiază.
Două avioane Wizz Air s-au ciocnit în Suceava. Compania de zbor anunță dacă sunt victime

Astăzi, două avioane s-au ciocnit pe aeroportul din Suceava. Compania aeriană a ieșit public cu un anunț pentru a transmite care este situația pagubelor și dacă sunt victime.

Wizz Air a oferit un punct de vedere după ce două avioane ale companiei s-au lovit pe pista Aeroportului din Suceava. Aripa unui aeronave a lovit partea din spate a celuilalt aparat de zbor.

Wizz Air anunță ce s-a întâmplat cu cele două avioane

Potrivit primelor informații, cele două aparate de zbor erau la partea de îmbarcare marţi şi, din motive care nu se ştiu deocamdată, unul dintre avioane voia să meargă spre pistă şi ar fi atins cu aripa coada celuilalt avion. Din fericire, compania confirmă că nu sunt victime în urma acestui incident, însă mai multe persoane au făcut atacuri de panică.

Ai mai putea citi: Lovitură pentru românii care călătoresc la low-cost. Biletele de avion ajung la noi prețuri record

Wizz Air
Wizz Air

Wizz Air confirmă că zborul său W6 4692 de la Suceava la Dortmund, din data de 14 martie 2023, în timp ce rula la ieșirea din poziția de parcare, a intrat în coliziune cu stabilizatorul orizontal drept al unei alte aeronave WIZZ, care era parcată pe o poziție adiacentă, fără pasageri la bord.

Toți pasagerii zborului Suceava-Dortmund sunt nevătămați și au fost debarcați în siguranță. Wizz Air pune la dispoziție o aeronavă de înlocuire pentru zborul afectat și va transporta pasagerii la destinație în cursul zilei de astăzi.

Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene„, au transmis reprezentanții companiei aeriene.

Ai mai putea citi: Wizz Air anunță o nouă rută benefică pentru români! Biletele încep de la 99 de lei

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult