- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Wizz Air anunță o nouă rută benefică pentru români! Biletele încep de la 99 de lei

09 Mar, 14:56 • Bumbeneci Diana
Vești bune pentru călători. Compania aeriană Wizzair anunță introducerea unei noi rute din România.
Wizz Air anunță o nouă rută benefică pentru români! Biletele încep de la 99 de lei

Sunt vești bune pentru românii care călătoresc cu Wizz Air. Din 27 martie Wizzair va opera pe o nouă rută din România. Biletele promoţionale încep de la 99 lei.

O nouă rută Wizz Air

Compania Wizz Air a anunțat joi lansarea, începând din 27 martie, a rutei Iași-Berlin, cu zboruri operate lunea și vinerea, începând din 27 martie. Biletele au fost puse în vânzare cu prețuri începând de la 99 de lei.

Ai mai putea citi: Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Turcia. Wizz Air anunță o premieră în România

Wizz Air
Wizz Air

Capitala Germaniei a devenit cu un pas mai aproape de călătorii români care decolează de pe Aeroportul Internațional Iași. Berlinul vă va surprinde cu numeroasele sale galerii de artă,
scena animată a artei stradale și start-up-urile contribuind la imaginea orașului. Berlinul este una dintre capitalele culturale ale Europei, așa că nu este surprinzător faptul că orașul este populat cu 180 de muzee, cum ar fi Muzeul Dahlem, Muzeul Egiptean, Forumul Cultural din Berlin cu Noua Galerie Națională și Muzeul de Arte și Meserii. În același timp, Berlinul este un oraș înconjurat de istoria mai multor generații și oferă cele mai valoroase atracții arhitecturale, precum Poarta Brandenburg, Clădirea Reichstagului, Zidul Berlinului, Memorialul Holocaustului și Palatul Bellevue”, se arată în comunicat.

Tot în acest context, reprezentanții companiei au mai transmis că Berlinul găzduiește cel mai mare magazin universal din Europa continentală. În același timp, Berlinul găzduiește și cea mai mare „grădină de bere” din lume, Hirschgarten, care se întinde pe 2,2 kilometri.

Ai mai putea citi și: O nouă lovitură de la Wizz Air! Toate zborurile vor fi anulate

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult