- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

După ce au strâns 800.000 de euro, un cuplu de români doresc să se reîntoarcă în România. Aceștia au cerut părerea pe internet!

18 Nov, 18:54 • Oprea Alina
Se spune că nicăieri nu-i ca acasă, dar ce este România, de fapt, pentru unii dintre români? Foarte mulți dintre aceștia pleacă pentru a-și crea un trai mai bun de vviață și nu se mai întorc, însă acesta nu este cazul și acestui cuplu care a strâns o sumă considerabilă și se gândesc să se reîntoarcă!
După ce au strâns 800.000 de euro, un cuplu de români doresc să se reîntoarcă în România. Aceștia au cerut părerea pe internet!

Un cuplu de români a făcut o avere grandioasă în țara în care aceștia locuiesc, la momentul actual, însă doresc să se reîntoarcă în România, cerând părerea internauților cu privire la afacerile pe care le-ar putea derula dacă se întorc în țară. Domeniul în care aceștia au activat a fost în IT, iar aceștia au acumulat suma fantastică de 800.000 de euro. Pe o platformă online, au cerut păreri și sfauri cu privire la decizia dacă să se întoarcă în țară sau nu.

„Întoarcere în România cu 800.000 de euro. Titlul nu este clickbait și mi-aș dori să aud păreri serioase… Pe scurt, eu și soția mea ne gândim să ne întoarcem acasă cu 800,000 € cash după foarte mulți ani de stat afară și lucrat în IT. Ne-am întoarce într-un oraș mare din România.”, a scris bărbatul, conform B1 TV.

Citește mai multe despre: La cât a ajuns prețul laptelui la poarta fermei. Fermierii sunt disperați: „S-a dorit distrugerea agriculturii din România. Bovina și laptele românesc vor rămâne istorie”

Un cuplu de români dorește să revină în România!

Au fost reacții diverse, însă cei mai mulți dintre aceștia nu susțin ideea de a se restabili în țară. Unii dintre aceștia au oferit sfaturi pragmatice despre gestionarea banilor și alegerea locului de trai și au subliniat faptul că în România se poate crea un paradis doar de cei care au resurse financiare consistente, iar aici vorbim de orașe precum Oradea sau alte mari orașe din vestul țării.

Un cuplu dorește să se reîntoarcă în România!
Un cuplu dorește să se reîntoarcă în România!

„Primul sfat e să nu ştie nimeni câți bani ai în cont. În rest România e paradis dacă ai bani mulți, mai ales într-un oraș cochet gen Oradea sau oricare oraș mare din Vest. Ajungi relativ rapid în Austria pentru munte şi Italia pentru mare.”, a scris unul dintre participanții la discuție, conform Antena 3.

Bineînțeles, au existat multe opinii asupta faptului că nu toate orașele vor oferi același stil de viață sau aceleași posibilități:

„Nu ai menționat interesele voastre, inclusiv de locație. De exemplu, în nici un caz nu v-aș recomanda să va întoarceți dacă sunteți din vreun oraș gen Slobozia. Nu toată România e la fel ca acum 15 ani. S-a evoluat mult.”, se arată încă o opinie, conform sursei citate.

O altă problematică constă în readaptarea la sistemul social, dar și cel al sistemului  de valori românesc:

„Nu-s în situația ta, însă nu m-aș întoarce nici dacă aș avea mai mult. Pentru mine unul e foarte clar că nu mai vreau să mă forțez să mă readaptez în societatea românească și sistemul de valori. Asta că să nu mai zic de colapsul economic iminent ce pândește România după colț. Pentru mine calitatea și siguranță socială, a sistemului de sănătate, educație, justiție și posibilitățile de dezvoltare pe care le oferă un stat sunt mai importante decât banii. Îți doresc multă fericire, indiferent de decizia pe care o vei lua!”, a concluzionat o persoană, potrivit sursei citate.

Citește mai multe despre: Criza afectează din nou! Mari corporații internaționale, cu prezență în România, fac reduceri de personal!