- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

E.ON Energie, anunț important pentru români! Ce poți face pentru a consuma mai puțină apă acasă

12 Dec, 17:04 • Gorgorin iulia
E.ON România a făcut un anunț important pentru toți clienții săi din România și a prezentat câteva modalități de reducere a consumului de apă în casă.
E.ON Energie, anunț important pentru români! Ce poți face pentru a consuma mai puțină apă acasă

E.ON, una dintre principalele companii furnizoare de servicii de gaze naturale si energie din țară, a făcut un anunț prin care îi informează pe clienți cu privire la modul în care își pot reduce consumul de apă.

E.ON explică într-un clip video cum să economisim bani la facturile lunare, dar mai mult decât atât, cum putem contribui la protejarea planetei, în timp ce facem un consum redus de apă în locuința noastră.

Citiți și: Probleme mari pentru românii care vor să devină prosumatori! Șeful E.ON România explică de ce nu se mai pot racorda noi producători de energie electrică la rețea!

Sfaturi de la E.ON pentru a consuma mai puțină apă acasă

E.ON
E.ON

„Pune câteva picături de colorant alimentar în rezervorul vasului de WC. Dacă începe să apară culoare în vas, înseamnă că bazinul are o fisură și poți pierde până la 378 de litri de apă pe zi.

Fii atent la instalațiile din casa ta. Evită risipa de apă și economisește și bugetul familiei și resursele plantei.

Știai că poți reduce cantitatea de apă folosită în vasul de toaletă? Umple o sticlă de un litru cu nisip și pune-o în rezervorul vasului, departe de mecanismul tolatei. Poți economisi până la 9 litri de apă pe zi cu o toaletă care funcționează la fel de eficient. Mai puțină apă risipită, mai bine pentru întreaga planetă.
Cu fiecare alegere mică, împreună avem grijă de casa noastră mai mare.

Resursele planetei sunt limitate, dar capacitatea noastră de consum este flexibilă. Acest lucru înseamnă că uneori putem și avem tendința să consumăm mai mult decât este nevoie în realitate.
Iată ce poți face pentru a consuma mai puțină apă acasă, dar fix cât ai nevoie, în materialul video.
Pentru un viitor sustenabil este necesar să facem alegeri responsabile și fiecare gest mic poate face diferența”, au transmis reprezentanții companiei pe Facebook.