- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este oficial! Abonamentele la sălile de fitness acordate angajaților ar putea fi decontate anual. Câte sute de euro poate primi un român

13 Dec, 15:18 • Bumbeneci Diana
Iubitorii de sport ar putea primi mai mult sprijin de la locul de muncă. Camera Deputaților a votat un proiect de lege prin care abonamentele la sală vor putea fi decontate.
Este oficial! Abonamentele la sălile de fitness acordate angajaților ar putea fi decontate anual. Câte sute de euro poate primi un român

Vești bune pentru români! Camera Deputaților a votat astăzi, 13 decembrie, un nou proiect de lege benefic pentru români. Este vorba despre documentul legislativ care completează Codul fiscal, iniţiat de USR și PSD, și care prevede că abonamentele la sălile de fitness acordate angajaților ar putea fi deduse de firme. Banii oferiți vor fi în limita echivalentului în lei a 400 euro anual pentru fiecare persoană.

Abonamente la fitness, decontate de firme

Au fost înregistrate 260 de voturi „pentru”, opt „împotrivă” şi trei abţineri. Potrivit proiectului de lege, este deductibilă „contravaloarea abonamentelor pentru utilizarea facilităților sportive în vederea practicării sportului și educației fizice cu scop de întreținere, profilactic sau terapeutic oferite de furnizori ale căror activități sunt încadrate la codurile CAEN 9311, 9312 sau 9313, precum și contravaloarea abonamentelor.

Sală de fitness
Sală de fitness

Este vorba despre cele oferite de același furnizor care acționează în nume propriu sau în calitate de intermediar, ce includ atât servicii medicale, cât și dreptul de a utiliza facilitățile sportive, în vederea practicării sportului și educației fizice cu scop de întreținere, profilactic sau terapeutic, suportate de angajați, Contravaloarea abonamentelor se face în limita echivalentului în lei a 400 euro anual.

Citește și: Salarii peste medie în România. Cum poți câștiga 18.000 de lei pe lună

Abonamentul este conceput pentru servicii furnizate angajatului și/sau oricărei persoane aflate în întreținerea sa, așa cum este definită la art. 77 alin. (3), în limita aceluiași plafon, indiferent de numărul de persoane, se arată în proiectul adoptat de Parlament. În cazul în care nu va fi contestată la CCR, legea va fi trimisă la președintele Klaus Iohannis pentru promulgare.

Ai mai putea citi și: Cele mai mari scumpiri din an: zahărul, untul și energia. Avertisment sumbru al INS

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult