- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Este oficial! Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pentru anul 2024!

28 Dec, 18:54 • Oprea Alina
Legea bugetului pentru anul 2024 a fost promulgată. Iată ce a declarat Președintele României, Klaus Iohannis!
Este oficial! Klaus Iohannis a promulgat legea bugetului de stat pentru anul 2024!

În decursul zilei de joi, Președintele României, Klaus Ioahnnis, a promulgat legea bugetului de stat pe anul 2024 și legea asigurărilor sociale de stat pe anul 2024, conform celor Comunicate de Administrația Prezidențială.

Legea bugetului este un subiect discutat de întreaga țară, iar toată lumea dorește să afle cât mai multe detalii referitoare la aceasta. Au fost multiple chestiuni modificate și remodificate, iar acum s-a ajuns la un punct comun.

Așadar, legea a fost promulgată de către Klaus Iohannis în decursul zilei de joi, pe lângă alte legi adoptate.

Ai putea fi interesat și de: Guvernul ar putea adopta, în şedinţa de joi, proiectul referitor la asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto. Prin acesta se va introduce şi obligaţia asigurării RCA a trotinetelor şi bicicletelor electrice

Klaus Iohannis, decizie de ultim moment

Șeful Statului a semnat un decret cu privire la promulgarea Legii Bugetului de Stat pe anul 2024, dar și decretul cu privire la promulgarea Legii Bugetului Asigurărilor Sociale de Stat pe anul 2024.

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

În data de 20 Decembrie, a fost adoptat, de către Camera Deputaților și Senat, în plenul reunit, proiectul legii bugetului pe anul 2024, iar Președintele Interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis a anunțat că au fost 299 de voturi “pentru” și 82 de voturi “împotriva”.

Premierul României, Marcel Ciolacu, a făcut declarații cu privire la acest subiect, după ce plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a adoptat bugetul pentru anul viitor, că „este un buget pentru români, nu e un buget pentru politicieni”. Liderul PSD a adăugat că şi-ar fi dorit dezbateri corecte în comisii, cât şi în plen, atât a celor din coaliţie, cât şi a celor din opoziţie.

„După manifestările de ieri şi după cele de astăzi, se pare că încep să cred ce se auzea pe holurile Parlamentului sau pe stradă, faptul că dumneavoastră v-aţi vacinat de 1.000 de ori ca să acoperiţi furăciunea lui Voiculescu şi se pare că v-a dăunat foarte mult”, a mai adăugat şeful Executivului, potrivit stiripesurse.

Ai putea fi interesat și de: Vești noi despre metroul din Cluj Napoca. Vor fi aprobate exproprieri de 283 de milioane lei pentru Magistrala de Metrou M1 Cluj Napoca în ședința de Guvern de joi