- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Explozie la Rafinăria Petromidia. Planul Roșu a fost activat de urgență

29 Mar, 09:08 • Bumbeneci Diana
Ziua începe cu o nouă alertă majoră în România, asta după ce la Rafinăria Petromidia s-a activat de urgență planul roșu. ISU Dobrogea a luat decizia rapidă în urma unei explozii raportate la 112.
Explozie la Rafinăria Petromidia. Planul Roșu a fost activat de urgență

Sunt probleme la rafinăria Petromidia, din cauza unei explozii ce a avut loc chiar în dimineața zilei de vineri. Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină vineri, 29 martie, la Rafinăria Petromidia, acolo unde a avut loc o explozie. Din primele informații, explozia nu a fost urmată de incendiu însă sunt degajări mari de fum.

Planul Roșu, activat la Petromidia

Salvatorii intervin cu 6 mașini de stingere, 2 autoscări și 3 ambulanțe SMURD.

Explozie Petromidia
Explozie Petromidia

”Pentru evenimentul de la Petromidia se deplasează în sprijin o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia și o autospecială de stingere cu apă și spumă din cadrul Stației de pompieri Fetești.” au transmis reprezentanții ISU.

Se pare că fumul intens se vede în Constanța și în stațiunea Mamaia.

Știrea este în curs de actualizare

Vezi și: Ministerul Muncii are planuri mari pentru români! Simona Bucura Oprescu: „Românii care au plecat la muncă peste hotare să revină acasă”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult