- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Fenomenul “Black Friday”. Achiziții în valoare de 9 milioane de lei! Topul produselor cumpărate în ”minutul de aur”!

11 Nov, 12:05 • Oprea Alina
Black Friday este una dintre cele mai așteptate perioade ale anului de către români. Anul acesta, au fost achiziționate produse în valoare de 9 milioane de lei!
Fenomenul “Black Friday”. Achiziții în valoare de 9 milioane de lei! Topul produselor cumpărate în ”minutul de aur”!

Ca de fiecare dată, perioada Black Friday face ravagii în buzunarele românilor, anul acesta, magazinele ajungând să efectueze vânzări în valoare de 9 milioane de lei. Produsele electronice au fost, dintotdeauna, produsele care au atras cel mai mult românii, precum arată și datele anilor precedenți. Atât magazinele online, cât și magazinele fizice, s-au golit rapid de televizoare, cafetiere sau aspiratoare.

Ai putea fi interesat și de: Black Friday 2023. Vânzări – record în ziua cumpărăturilor la prețuri reduse. Românii au cheltuit peste 417 milioane de lei în primele ore la eMag

Topul produselor achiziționate de Black Friday!

Ai fi surprins să știi că cele mai multe vânzări s-au înregistrat, încă de la primele ore ale dimineții, la băuturi alcoolice, cosmetice, produse pentru animale și jucării.

Black Friday

Nu s-au vândut doar produse care sunt utile oamenilor în casă, dar și autoturismele și apartamentele au fost incluse în ofertele aferente Black Friday. Acestea au beneficiat de reduceri semnificative, iar oamenii s-au bucurat de reducerile aplicate.

Un exemplu aferent imobilelor, este acela al unui apartament care este situat la malul mării, într-un complex rezidențial, iar reducerea a fost una uluitoare pentru oameni, astfel că acest apartament a beneficiat de un discount de 10.000 de euro! Ora 07:19 a reprezentat “minutul de aur”, moment care a înregistrat cumpărături în valoare de nouă milioane de lei.

După cum bine era de așteptat, cele mai multe cumpărături au fost efectuate în mediul online, întrucât este mult mai comod pentru client să urmărească reducerile. Sistemele de preluare al comenzilor, dar și al livrărilor au fost îmbunătățite, astfel că oamenii nu vor mai fi nevoiți să aștepte un interval de o săptămână sau două pentru a-și aștepta produsul comandat.

Nu doar în mediul online au fost reduceri, ci și în mall, iar aici oamenii au optat foarte mult pentru produsele electrocasnice, potrivit Antena 3.

Finalul zilei de 10 Noiembrie 2023 a înregistrat o estimare de zece milioane de români care au profitat de oportunitățile oferite de Black Friday, cumpărând produse la prețuri reduse. Conform datelor furnizate, totalul discounturilor se ridică la aproximativ 400 de milioane de lei. Perioada de Black Friday este una foarte așteptată, iar oamenii urmăresc îndeaproape toate ofertele, pentru că acestea sunt imediat vândute.

Ai putea fi interesat și de: Shaorma gratis a făcut ravagii în Cluj. Isteria de Black Friday a provocat sute de oameni să aștepte la coadă în fața unui fast-food