- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Dedeman surprind din nou! Adrian și Dragoș Pavăl au înlocuit peste 30% din mobilierul unui spital

04 Jul, 11:49 • Bocioacă Bianca
Frații Dedeman au dat lovitura în afaceri, dar nu uită și de cei mai puțin norocoși. Adiran și Dragoș Pavăl au semnat un contract prin care au donat o sumă importantă unei unități spitalicești.
Frații Dedeman surprind din nou! Adrian și Dragoș Pavăl au înlocuit peste 30% din mobilierul unui spital

Dedeman a făcut o donație importantă, cei care au luat decizia fiind chiar frații Adrian și Dragoș Pavăl. Donația a fost făcută către Spitalul din Buhuși și, datorită acesteia, potrivit reprezentanților unității spitalicești, peste 30% din mpbilierul saloanelor a fost înlocuit.

Reprezentanții spitalului spun că este vorba despre 50 de paturi cu segmente rabatabile, bare laterale de protecție, saltele și 50 de noptiere ABS cu tăviță pentru servit masa.

Ciștește și: Pavăl Holding, o altă achiziţie de aproape 100 de milioane. Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia „fraţilor Dedeman”

Dedeman, donație importantă pentru Spitalul Buhuși

Reprezentanții spitalului au anunțat donația făcută de frații Adrian și Dragoș Pavăl prin intermediul unei postări pe Facebook.

„Spitalul „Prof. Dr. Eduard Apetrei” Buhuși și Asociația „Prietenii Spitalului Buhuși” au obținut sprijinul Asociației DEDEMAN iar aceasta a răspuns afirmativ (paturile, saltelele, noptierele au fost livrate).

Citește și: Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, investiţii masive în piaţa de logistică din România. Zeci de milioane de euro pentru două proiecte noi

Astfel, serviciile medicale oferite de spitalul buhușean vor avea un plus de calitate datorită unor oameni cu suflet mare. Toate secțiile și compartimentele cu paturi din cadrul spitalului buhușean au beneficiat de aceste dotări. Mulțumim, oameni frumoși!”, se arată în postarea conducerii spitalului.