- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Frații Pavăl, mutare neașteptată pe piața din România! Gigantul Dedeman pregătește o nouă lovitură de proporții

05 Oct, 16:49 • Cornel Ghimeșan
Frații Dragoș și Adrian Pavăl pregătesc o nouă lovitură pe piața din România! Proprietarii gigantului Dedeman fac demersurile legale pentru construirea unui nou magazin în municipiul Constanța.
Frații Pavăl, mutare neașteptată pe piața din România! Gigantul Dedeman pregătește o nouă lovitură de proporții

Frații Pavăl, mutare neașteptată pe piața din România! Noul magazin va fi ridicat pe Bulevardul I.C. Brătianu, iar în aceste momente frații Dedeman au solicitat demararea consultării publice în ceea ce privește Planul Urbanistic de Detaliu elaborat pentru acest obiectiv de investiții, scrie focuspress.ro.

Frații Dragoș și Adrian Pavăl, proprietarii gigantului românesc Dedeman, se pregătesc să deschidă un nou magazin.

Citește și Karina Pavăl, propunerea Pavăl Holding în consiliul de administrație al Promateris. Moștenitoarea imperiului Dedeman dă lovitura în afaceri

Frații Pavăl, mutare neașteptată pe piața din România!

În urmă cu două luni, frații Dedeman au depus la instituția abilitată de mediu memoriul de prezentare a proiectului, iar pe acel teren au fost deja demolate construcțiile existente, pentru a face loc noului imobil.

Pe masa Comisiei tehnice de amenajarea teritoriului și urbanism se află acum și proiectul „PUD – construire magazin materiale de construcție și anexe, B-dul I.C. Brătianu nr. 131, investitor Prefabricate Dobrogea SRL – etapa demarare consultare publică“.

Terenul unde va fi ridicat noul magazin Dedeman este situat în Zona Industrială Palas și reprezintă fosta platformă a fabricii produselor din beton pentru construcții Prefabricate Dobrogea SRL Constanța.

Până de curând, acest teren a fost ocupat de 34 de corpuri de clădire, ce făceau parte din fosta incintă a fabricii, cu un regim de înălțime parter, parter înalt și P+1, inactive și în stare de degradare. În baza unei proceduri separate, acestea au fost autorizate spre desființare.

În ultima zi a lunii decembrie 2022, avizul instituției abilitate de mediu a fost emis în acest sens firmei Prefabricate Dobrogea SRL, pentru frații Pavăl: desființarea construcțiilor de pe terenul unde a funcționat și sediul Somaco.

Mai mult, în luna februarie a acestui an, autorizația de demolare a fost eliberată de Primăria Constanța. Iar în timpul desfășurării lucrărilor de desființare, Garda de Mediu a amendat, de două ori, luna trecută societatea Robdenis, care s-a ocupat de demolare.

De asemenea, Primăria Constanța a emis și certificatul de urbanism pentru construirea magazinului Dedeman pe Bulevardul I.C. Brătianu, pe terenul achiziționat de la Grigore Comănescu de către frații Pavăl.

Citește și Investiția de 5 milioane de euro cu care au dat lovitura frații Dedeman! Ce fortăreață au cumpărat în mijlocul Bucureștiului

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult