- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gabriela Firea, despre legătura dintre ea și inculpatul din dosarul căminelor din Ilfov: „A deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”

13 Jul, 16:08 • Lupu Alexandra
Gabriela Firea reacționează, după ce au apărut mai multe informații despre legătura dintre ea și inculpatul din dosarul căminelor din Ilfov. Ministrul Familiei a afirmat că Ștefan Godei nu a fost vreodată șoferul ei.
Gabriela Firea, despre legătura dintre ea și inculpatul din dosarul căminelor din Ilfov: „A deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial”

În urmă cu puțin timp, au ieșit la iveală mai multe informații, care arătau că Gabriela Firea ar fi avut legătură cu inculpatul din dosarul căminelor din Ilfov. Ea a reacționat în fața acuzațiilor și a menționat că Ștefan Godei nu a fost niciodată șoferul ei, informează antena3.ro.

Gabriela Firea, noi declarații

Informațiile din presă susțineau că Ștefan Godei a fost angajat al Gabrielei Firea în cabinetul ei de senator, din ianuarie 2021 și până în februarie 2023. Cu toate acestea, ministrul Familiei reacționează și spune că inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov nu a fost niciodată șoferul ei. Gabriela Firea precizează că ea are același șofer de 16 – 17 ani, cunoscut de toate instituțiile.

Vezi și: Prima reacție oficială a premierului Ciolacu după scandalul azilelor groazei. „Să nu facem uz de zel. Nu cred că amendând cu zeci de milioane pentru că ai găsit 3 lămâi mucegăite va schimba ceva”

„Sunt nevoită, din păcate, să repet ce am afirmat zilele trecute, în urma unor informații apărute în presă.

Inculpatul din dosarul azilelor din județul Ilfov NU A FOST VREODATĂ ȘOFERUL MEU. Eu am același șofer de 16 – 17 ani, pe care îl cunosc toate instituțiile, toți jurnaliștii, toată primăria, tot Parlamentul etc.

La Primăria Capitalei bărbatul din acest dosar nu a fost șoferul meu, ci a lucrat ca șofer la Administrativ și pentru alte persoane.

Nici la Senat nu a fost șoferul meu, ci a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat”, declară Gabriela Firea.

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Ministerul Familiei a transmis săptămâna trecută că ministrul Gabriela Firea nu a avut legătură cu acest caz, și totodată, ea nu a avut cunoștință de activitatea centrelor și a asociației menționate în anchetă. Ministerul Familiei a mai relatat că singura legătură pe care Gabriela Firea o are în acest caz se referă la faptul că una dintre persoanele aflate la conducerea asociației vizate a fost, pentru o perioadă scurtă, unul dintre consilieri.

„Ministrul Gabriela Firea nu are implicare în acest caz și nu a avut cunoștință de activitatea centrelor și a asociației menționate în această anchetă.

În plus, singura legătură cu ministrul este faptul că din conducerea acestei asociații a făcut parte, pentru o scurtă perioadă de timp, unul dintre consilieri (…)

Doamna ministru Gabriela Firea nu are legătură cu centrele menționate în ancheta respectivă și nici cu asociația”, arăta un comunicat al Ministerului Familiei.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: Informații bombă ies la iveală! Ștefan Godei, patronul azilelor groazei, a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul de senator