- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali a plătit o avere pentru noua sa mașină! Ce autoturism și-a cumpărat patronul FSCB și câți bani a dat. „Cu banii ăia cumpăra un fotbalist mai bun”

05 Aug, 11:22 • Lupu Alexandra
Cât a plătit Gigi Becali pe noua sa mașină. Suma este una colosală.
Gigi Becali a plătit o avere pentru noua sa mașină! Ce autoturism și-a cumpărat patronul FSCB și câți bani a dat. „Cu banii ăia cumpăra un fotbalist mai bun”

Gigi Becali continuă să surprindă cu achizițiile pe care le face. Patronul FCSB a scos o sumă uriașă din buzunare pentru noua sa mașină, informează ziare.com.

Cât a plătit Gigi Becali pe noua sa mașină

Gigi Becali trăiește într-un adevărat confort financiar, iar acest lucru este ușor de observat: patronul FCSB nu renunță pentru nimic în lume la „mofturile” personale. El a lăsat departe Maybach-ul cu care circula și a apărut în fața reprezentanților presei la palat într-o mașină de 500.000 de euro.

Se pare că omul de afaceri și-a achiziționat un autoturism la care mulți români nici măcar nu-și permit să viseze: Rolls-Royce Ghost Black Badge. Noua mașină a lui Gigi Becali are un motor V12 de 6.8 litri și 591 de cai putere.

Citește și despre: Dacia se pregătește să revoluționeze piața auto! Compania va lansa o mașină electrică care va putea fi condusă de la 16 ani. „Luăm în considerare orice”

„Black Badge îmbină o putere formidabilă cu o estetică dramatică, interpretată în mod unic pentru Rolls-Royce Ghost, Wraith și Dawn. Fiecare model este conceput pentru a oferi cele mai intense experiențe de conducere. O concentrație de măiestrie care formează o legătură aproape magnetică între șofer și mașină.

Cu intensitate și putere, Black Badge este construit pentru a performa. Aceste mașini impunătoare emană o încredere interioară – care se reflectă perfect în performanța lor atletică și sigură de sine. Contact concentrat cu drumul. Un val palpitant de putere care ascute simțurile.

Gama Black Badge oferă cel mai mult experiență puternică de conducere. Sculptat la perfecțiune și pur în formă, priceperea lor musculară sugerează puterea pură care se află în interior. Așa cum ziua se transformă în noapte, Rolls-Royce Black Badge oferă adevărate transformare. Eliberați rebelul din interior. Îmbrățișează întunericul”, notează site-ul rolls-roycemotorcars-apac.com.

Gigi Becali
Gigi Becali

Autoturismul prinde o viteză maximă de 250 de kilometri pe oră. Noua achiziția a patronului FCSB a făcut ravagii în mediul online. Mai mulți internauți au reacționat. Unii români au apreciat investiția lui Gigi Becali, însă pe de altă parte, alții au criticat moftul omului de afaceri.

„Cu banii ăia cumpăra un fotbalist mai bun”, spune un internaut.

Te-ar putea interesa și: Programul Rabla Local 2023. Ce a pățit un șofer din Corbeanca atunci când a vrut să își dea mașina în schimbul voucherului de 3.000 de lei