- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali poate deveni unul dintre cei mai bogați din lume dacă face asta! Avere de peste un miliard de euro!

14 Oct, 14:17 • Oprea Alina
Gigi Becali este unuol dintre cei mai bogați oameni ai României, iar dacă, conform fostului președinte LPF, Dumitru Dragomir, și-ar vinde proprietățile, Gigi Becai ar deveni unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii!
Gigi Becali poate deveni unul dintre cei mai bogați din lume dacă face asta! Avere de peste un miliard de euro!

Dumitru Dragomir, fostul președinte LPF, afirmă că Gigi Becali poate deveni, fără probleme, unul dintre cei mai bogați oameni ai lumii, nu doar ai României. Proprietățile sale valoarează foarte mult, iar dacă acesta și-ar vinde latifundiarul din Pipera ar încasa peste un miliard de euro, dat fiind numărul proprietăților pecare le deține.

„Gigi acum, dacă vinde ce are, ia peste un miliard de euro. Dacă mă pune pe mine să vând, vând peste 1,2 miliarde de euro.”, a comunicat Dumitru Dragomir, conform Cancan.

„Ăsta este suprastructură. Aș spune că este diavolul, dar se supără pe mine. Convingerea mea e că are peste 1,5 miliarde de euro numai din pământuri. Dacă nu are chiar mai mult. Eu lucrez aici în Pipera. În jurul meu aici unde lucrez eu, are pământ de peste 1 miliard. Dacă se apucă de construcții face 2-3 miliarde în cinci ani de acum.”, a adăugat acesta în luna decembrie a anului 2022, potrivit fanatik.ro, conform sursei citate.

Citește mai multe despre: Gigi Becali are terenuri de un miliard de euro. „Nu îi fac eu calculul, dar cam atât are cu pământul pe care l-a luat acum”

Gigi Becali
Gigi Becali poartă mereu la el bancnote de 200 și de 500 de euro

Pandemia nu l-a afectat pe Gigi Becali

Pandemia a afectat întreaga populație, însă nu pe cei ca Gigi Becali, pentru că în timpul pandemiei, prețurile proprietăților sale s-au dublat, astfel că el le-a vândut la un preț foarte mare, Coronavirus nefiind un impediment pentru acesta din punct de vedere financiar.

„Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (n.red. – euro) bani cash. Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău.”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei citate.

Dacp vă întrebați cum a realizat acesta averea pe care o are la momentul actual, Gigi Becaloi a realizat foarte multe, printre altele se numără: este patronul FCSB, unul dintre cei mai bogați oameni de afaceri din România, întrucât acesta pe baza a ceea ce a moștenit și a unui împrumut de la Gică Hagi a înceut să importe din Turcia haine, țigări și săpun, urmând în plan piața imobiliară și cumpărând pământ și l-a vândut la supra-preț.

Citește mai multe despre: Gigi Becali surprinde din nou! Patronul FCSB își face mausoleu. Dumitru Dragomir: „Să vezi câți bani a putut să bage”