- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali surprinde din nou! Patronul FCSB își face mausoleu. Dumitru Dragomir: „Să vezi câți bani a putut să bage”

15 Aug, 09:39 • Lupu Alexandra
Gigi Becali a luat o decizie uluitoare. Patronul FCSB vrea să își facă mausoleu. Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir.
Gigi Becali surprinde din nou! Patronul FCSB își face mausoleu. Dumitru Dragomir: „Să vezi câți bani a putut să bage”

Gigi Becali nu se întrece cu gluma! Dumitru Dragomir a dezvăluit că patronul FCSB vrea să-și facă mausoleu în noua locație, informează fanatik.ro.

Gigi Becali surprinde din nou

Gigi Becali a luat o decizie uluitoare. Patronul FCSB vrea să își facă mausoleu în noua locație în care urmează să se mute. În ultimii ani, el a investit foarte mulți bani în locația de vis care îi va servi drept casă, birou, dar și loc de rugăciune, iar dezvăluirea a fost făcută de Mitică Dragomir la „Maxprofețiile lui Mitică”.

Dumitru Dragomir a revenit în noua ediție a emisiunii. Bun prieten cu Gigi Becali, fostul președinte al Ligii Profesionale de Fotbal a dezvăluit că patronul FCSB vrea să își facă mausoleu la noul palat.

Te-ar putea interesa și următorul subiect: George Copos face o investiție de 10 milioane de euro. Ana Hotels Europa din Eforie Nord intră în renovare

„Își face și mausoleu acolo și tot. Birourile vor fi sus și jos își face mausoleu, o să vezi. Să îi ceri permisiunea să vii să vezi câți bani a putut să bage. El poate să își facă orice pe pământul lui, cu banii lui. Chiar și mausoleu”, a dezvăluit Dumitru Dragomir la Maxprofețiile lui Mitică.

Gigi Becali a decis să ridice o biserică la aproximativ 2 kilometri de casa lui din Pipera, în urmă cu 15 ani. Totul s-a întâmplat după ce FCSB s-a calificat în grupele Champions League. După ce lucrarea va fi finalizată, patronul FCSB se va muta lângă această biserică.

Gigi Becali
Gigi Becali

Gigi Becali a scos din buzunare nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru întregul proiect. Pornind de la construcția pe care patronul FCSB vrea să o ridice, Horia Ivanovici a dezvăluit numele celui mai tare cimitir din lume. Mai exact, este vorba despre Cimitirul Cristofor Columb, din Havana, Cuba, situat în Vedado.

„În lumea asta știi care e cel mai tare cimitir din lume, unde mausoleele și criptele zici că ești în cel mai tare oraș vintage pe care l-ai văzut vreodată, de un lux orbitor. Zici că ești în timpul NewYork-ului sau Londrei din anii 1850-1900.

Cel mai tare cimitir din lume, o să râdeți, este obiectiv turistic, se duc milioane de oameni pe an, este Cimitirul din Havana, în Cuba. N-ai văzut în viața vieților tale. Nu că mausolee, operă de artă, vilă! La cubanezi cu cât ai fost mai respectat, locul de veci trebuie să fie mai luxos. Cu coloane Victoriene. Milioane de oameni vizitează. Turiștii se bat să vadă Cimitirul din Havana. Niște cripte, niște clădiri arhitecturale…”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Citește și despre: Familia Ţiriac a cumpărat 5% din Hidroelectrica în oferta publică. Ion Ţiriac Jr.: ”Este o investiţie pe termen lung, este perla României”