- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Gigi Becali pregătit să își înmulțească milioanele cu o nouă afacere! În ce este pregătit patronul FCSB să își bage toți banii

26 Mar, 22:56 • Cornel Ghimeșan
Gigi Becali este unul dintre cei mai bogați oameni din România, însă „latifundarul din Pipera” este pregătit să își dubleze averea într-o nouă afacere. Iată care este ideea ingenioasă pe care a găsit-o patronul FCSB.
Gigi Becali pregătit să își înmulțească milioanele cu o nouă afacere! În ce este pregătit patronul FCSB să își bage toți banii

Gigi Becali este recunoscut în întreaga țară, în special pentru faptul că este patron echipei de fotbal FCSB, dar și pentru faptul că a demonstrat că are abilități remarcabile în ceea ce înseamnă lumea afacerilor. Recent, a devenit public faptul că se va implica într-un proiect promițător, care se anunță a fi foarte profitabil.

Citește și: Ce avere are Cătălin Cîrstoiu, candidatul Coaliției la alegerile pentru Primăria Capitalei. Directorul spitalului Universitar din București este unul dintre cei mai bogați doctori din România

În ultima perioadă, firma Unitedpower Eolian S.R.L., deținută de familia lui Becali, a primit aprobarea pentru construirea unui parc eolian cu o capacitate de aproape 120 de megawați, în localitatea Băneasa, județul Constanța. Această inițiativă marchează o extindere a afacerilor sale într-un domeniu nou.

Procesul de construcție este planificat să se încheie până la sfârșitul anului 2027, iar parcarea va fi conectată la o stație de 400 de kilovolți din Deleni. Ulterior, energia produsă va fi distribuită prin intermediul liniilor Medgidia Sud-Varna și Medgidia Sud-Dobrogea.

Unitedpower Eolian S.R.L., înființată în 2021, a înregistrat deja afaceri și profituri, fiind controlată de familia Becali. De exemplu, Andreea Becali deține 25% din acțiuni, Manuela Raluca Becali deține 19%, în timp ce Ioan Natură și Alina Natură-Becali dețin, fiecare, o parte din companie.

Gigi Becali a anunțat încă din 2008 intenția de a dezvolta proiecte eoliene pe cele 10.000 de hectare deținute în Dobrogea, cu potențialul de a ajunge la o valoare de un miliard de euro. El a manifestat dorința de a accesa fonduri europene pentru finanțarea acestor proiecte, preferând parteneriate locale în detrimentul vânzării terenurilor către investitori străini.

Citește și: Schimbări majore în domeniul asistenței sociale. Ministrul Muncii confirmă amenzi de până la 100.000 de lei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult