- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Glovo a adăugat un nou retailer de supermarket! Care sunt orașele norocoase disponibile din aplicație

13 Oct, 09:54 • Oprea Alina
Mega Image face pasul următor și intra în aplicația Glovo! Sunt acoperite nouă orașe și supermarketul dispune de 4.000 de produsealoimentare și non-alimentare care pot fi comandat și livrate în mai puțin de o oră!
Glovo a adăugat un nou retailer de supermarket! Care sunt orașele norocoase disponibile din aplicație

Mega Image a decis că este cazul să își extindă serviciul de lirare rapidă, astfel s-a deschis un nou pareneriatcu Glovo. În cadrul acesteia, au fost adăugate aproximativ 4.000 de produse alimentare și non-alimentare care vor fi livrate în mai puțin de o oră celor care doresc să nu se mai deplaseze până la Mega Image-ul de la parterul blocului.

Citește mai multe despre: De necrezut! Descoperă câți lei poți câștiga pe săptămână livrând cu Glovo în Constanța, în sezonul estival

Glovo a deschis serviciul pentru Mega Image

Mega Image a fost introdus în aplicația Glovo la secțiunea „Supermarket” și au fost introduse cele 83 de supermarketuri din nouă orașe, cee desemnate fiind: București, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Sibiu, Timișoara, Oradea și Ploiești. O altă veste bună pentru cumpărători este faptul că livrarea se va efectua în mai puțin de o oră.

„Suntem singurul lanț de supermarketuri cu o platformă proprie online și o integrare completă a serviciilor de livrare la domiciliu, iar parteneriatul strategic cu Glovo ne consolidează poziția pe piață pe acest segment. În aplicația Glovo, clienții vor avea disponibile peste 4.000 de produse alimentare și nealimentare de la Mega Image, de calitate și la prețuri bune, așa cum este întreaga sortimentație din magazine. În lunile următoare, vom continua să aducem noutăți pe piață care fac parte din programul nostru de îmbunătățire continuă a experienței la cumpărături pentru clienții noștri.”, a declarat Lucian Vilău, VP Digital & technology Mega Image, potrivit celor furnizate de Economica.

„Pe viitor, avem ca obiectiv să dezvoltăm parteneriatul cu Mega Image prin optimizarea operațiunilor, acoperirea la nivel de oraș și diversificarea sortimentației disponibile în platforma noastră.” a adăugat Alexandra Dinovici, General Manager Glovo România, potrivit sursei citate.

Dintre toate lanțurile de supermarketuri, Mega Image este singurul care s-a dezvoltat din foarte multe nperspective, precum livrarea produselor online, formarea unei aplicații online care ajută clienții să programeze o comandă chiar și pentru a doua zi, depozit dedicat exclusiv pregătirii acestor comenzi online, dar și multe altele. Este incredibil ce poate face o singură aplicație, iar fiecare supermarke are nevoie de o dezvoltare de o așa natură, întrucât oamenii nu mai au timp de activitățile cotidiene de dinainte, locul de muncă ocupând un timp foarte important din viața acestor oameni în ultima vreme.

Citește mai multe despre: Mega Image rămâne un jucător principal în industria de retail alimentar. „Vom continua şi anul acesta să investim în extinderea reţelei”