- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

De necrezut! Descoperă câți lei poți câștiga pe săptămână livrând cu Glovo în Constanța, în sezonul estival

30 Jul, 21:03 • Cornel Ghimeșan
Dacă te gândești să faci niște bani în plus și să nu depui prea mult efort este posibil ca o colaborare cu Glovo să fie exact ceea ce îți dorești. În această perioadă, probabil că cei mai fericiți curieri Glovo sunt cei aflați în Constanța, deoarece sezonul estival este în plină desfășurare, iar ei lucrează la foc continuu.
De necrezut! Descoperă câți lei poți câștiga pe săptămână livrând cu Glovo în Constanța, în sezonul estival

Există o varietate de oportunități prin care poți să-ți suplimentezi veniturile, pe lângă salariul tău, iar una dintre cele mai populare opțiuni în zilele noastre este să devii livrator. Serviciul de livrare rapidă Glovo este prezent în 12 orașe din țară și are în prezent peste 10.000 de curieri, fiind într-o continuă căutare de noi colaboratori. Dacă te întrebi câți bani poate câștiga un livrator Glovo în Constanța în acest sezon estival, află că salariul săptămânal poate ajunge la o sumă considerabilă.

Citește și: Glovo a dat lovitura pe piața din România! Gigantul ia în calcul să livreze și haine pe modelul din Spania

În ultimii ani, aplicațiile de livrare, inclusiv cea oferită de Glovo, au devenit tot mai populare în România. În special în timpul perioadei de carantină, oamenii au îmbrățișat aceste servicii pentru a se proteja și a evita contactul direct cu alte persoane, reducând astfel riscul de infectare.

Glovo operează în prezent în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Constanța, Sibiu, Arad și Ploiești și s-a extins recent în Brăila și Galați.

Fiecare curier își planifică cu o săptămână în avans orele de lucru, fără a avea un superior direct căruia să raporteze activitatea. Astfel, în funcție de nivelul de dedicare al curierului, acesta poate câștiga sume considerabile de bani săptămânal.

Pentru a oferi un exemplu de calcul simplu pe o durată de 8 ore de lucru pe zi, să presupunem că un livrator câștigă în medie 28 de lei pe oră, utilizând aplicația. Astfel, într-o lună, câștigul său poate varia între 3.000 și 7.000 de lei. Împărțind această sumă lunară la 4 săptămâni, obținem un interval de câștig săptămânal estimat între 750 și 1.750 de lei.

„Depinde de ei cât stau, noi ne uităm la câștigul lor pe oră, care este dat de eficiența pe comandă și eficiența pe care o au ei, câte comenzi livrează pe oră. În momentul ăsta, pe oră, sunt undeva la 28 de lei brut, să zicem în București, dar depinde de oraș”, explica Victor Răcariu, general manager Glovo pe Europa Centrală și de Est.

Cum ajungi să lucrezi la Glovo

Pentru a deveni livrator Glovo, nu este necesară decât o serie de echipamente esențiale, pe lângă entuziasmul și dorința de a lucra în acest domeniu. Acestea includ un telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS, o baterie externă complet încărcată pentru a asigura comunicarea pe tot parcursul zilei, o geantă izolantă pentru a transporta comenzile în condiții optime și, bineînțeles, un mijloc de transport.

Odată devenit livrator Glovo, vei beneficia de suport și asistență constantă, deoarece colaboratorii au acces la asistență prin chat 24/7. Acest lucru îi ajută să primească sprijin pentru orice întrebare sau nevoie care ar putea apărea pe parcursul livrărilor, asigurând astfel o experiență mai fluidă și mai eficientă în activitatea lor.

Citește și: Vrei să lucrezi la Glovo? La finalul lunii te poți bucura de un salariu de peste 4.000 de lei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult