- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica a intrat în joc! Parteneriatul surpriză al Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru Jocurile Olimpice din Paris

08 Mar, 15:58 • Cornel Ghimeșan
Mihai Covaliu, președintele COSR, și Karoly Borbely, președintele directoratului Hidroelectrica, au semnat contractul de sponsorizare pentru o perioadă de 10 luni.
Hidroelectrica a intrat în joc! Parteneriatul surpriză al Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru Jocurile Olimpice din Paris

De azi, Compania Hidroelectrica S.A. și-a anunțat parteneriatul cu Comitetul Olimpic și Sportiv Român (COSR) pentru sprijinirea Echipei Olimpice a României pe parcursul pregătirii, calificării și participării la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Acest lucru a fost comunicat prin intermediul unui comunicat către Economica.net.

Citește și: Cine sunt candidaţii la alegerile pentru Primăria Bucureşti, Sectorul 1 și 2. Candidatul PNL-PSD la europarlamentare va fi decis în şedinţa de coaliţie

Astăzi, Mihai Covaliu, președintele COSR, și Karoly Borbely, președintele directoratului Hidroelectrica, au semnat contractul de sponsorizare pentru o perioadă de 10 luni. Evenimentul a fost sărbătorit prin înmânarea tricoului Team Romania noului partener. Bernadette Szocs, campioana europeană la tenis de masă, i-a oferit tricoul Echipei Olimpice lui Borbely.

Sprijinul Hidroelectrica va fi dedicat atingerii obiectivelor de performanță asumate de sportivi și Comisia Tehnică Olimpică pentru Sportul de Performanță la Jocurile Olimpice Paris 2024.

„Suportul Hidroelectrica S.A. oferit Familiei Olimpice, COSR-ului, ne duce cu un pas mai aproape de podium. Deschiderea noului nostru partener aduce o motivație în plus atat pentru sportivi, cât și pentru antrenorii care muncesc pentru succesul olimpic. Călătoria aceasta pe care Team Romania o face spre Jocurile Olimpice de la Paris este alimentată cu „energia” care vine și de la Hidroelectrica, care, de acum, face parte din echipă, din Team România. Vă mulțumesc, în numele întregii echipe, pentru ajutorul oferit în drumul spre marea performanță”, a declarat Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

„Prin această colaborare, Hidroelectrica, cea mai valoroasă companie, și COSR, cea mai presitigioasă organizație care reprezintă sportul de performanță, și-au strâns mâinile și își propun să susțina sportivii și, prin exemplu pe care aceștia îl dau public, să ofere românilor inspirație și energie pentru un stil de viață sănătos și activ.Într-un an olimpic, când cei mai străluciți sportivi ai țării noastre se pregătesc să reprezinte România la cea mai reputată competiție și să lupte pentru a obține medalii noi, considerăm că este esențial să fim alături de ei, să le susținem eforturile Știm foarte bine că pregătirea sportivilor pentru olimpiadă, și anume ciclul olimpic, este unul de patru ani, și credem documentul pe care îl semnăm astăzi reprezintă un început de parteneriat extrem de promițător. Suntem mândri să fim partenerii COSR și să facem începând de astăzi echipă cu cei mai valoroși sportivi ai țării”, a declarat Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica.

Citește și: Ședință decisivă azi, 8 martie, la Guvern. Executivul aprobă data și orele alegerilor

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult