- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hidroelectrica, anunț pentru români. Se întâmplă începând cu 24 iulie

24 Jul, 10:01 • Bumbeneci Diana
Hidroelectrica a anunţat perioada în care clienții pot transmite indexul în luna iulie 2023. Iată ce trebuie să știe românii.
Hidroelectrica, anunț pentru români. Se întâmplă începând cu 24 iulie

Citirea indexului Hidroelectrica pentru luna iulie şi transmiterea lui se face în această perioadă. Anunțul a fost făcut de reprezentanţii companiei de energie.

Hidroelectrica, anunț pentru români

Hidroelectrica a anunţat perioada în care clienții pot transmite indexul în luna iulie 2023. Indexul autocitit poate fi comunicat gratuit la numărul de telefon: 0800.800.359.

Perioada de citire a indexului la Hidroelectrica se face în intervalul 24-28 iulie 2023, adică începând de luni, pe parcursul a cinci zile.

„Perioada de transmitere a indexului pentru clienţii Hidroelectrica se face în intervalul 24-28 iulie”, au transmis reprezentanţii companiei, pentru antena3.ro.

Astfel, citirea şi transmiterea indexului la Hidroelectrica rămâne şi acum în perioada cunoscută, o situaţie specială fiind doar în luna februarie.

Hidroelectrica
Hidroelectrica

Compania Hidroelectrica are în prezent peste 500.000 de clienţi.

Unde comunică românii indexul autocitit la Hidroelectrica

„Indexul autocitit poate fi comunicat doar în perioada 24-28 a lunii curente, la numărul de telefon 0800 800 359 (apel gratuit).

Pentru transmiterea indexului, veţi avea nevoie de codul atribuit locului de consum şi pe care îl regăsiţi în factura de energie electrică.

Informaţii suplimentare puteţi obţine prin apelarea serviciului Call Center la numărul de telefon: 021.9834.

Indexul autocitit poate fi transmis, de asemenea, utilizând portalul client, rubrica autocitire SPEEH Hidroelectrica SA”, se mai arată într-un mesaj al companiei Hidroelectrica.

Hidroelectrica a anunţat la începutul anului că restanțierii pot opta pentru eșalonarea sumelor, pe o perioadă de șase luni.

Facturile Hidroelectrica pot fi plătite într-un interval destul de larg, de 45 de zile în cazul clienților casnici, respectiv de 30 de zile în cazul consumatorilor non-casnici, perioade pentru care nu sunt percepute penalități.

Eșalonarea se solicită online, prin completarea unui formular tip, sau direct la sediile sucursalelor. Hidroelectrica ocupă a treia poziție în topul furnizorilor de energie electrică din țara noastră.

În ceea ce privește plata în rate a facturilor, Hidroelectrica a anunțat cu câteva luni în urmă că dacă suma de plată este prea mare, clienţii pot să achite factura și în rate, dar trebuie să depună o cerere.

Aceasta trebuie trimisă la adresa de mail [email protected] sau poate fi depusă în format fizic la sediile sucursalelor Hidroelectrica precum și la sediul central. Plata va fi făcută în maximum şase rate lunare.

Ai mai putea citi: Automobilul românesc, comoară pe cale de dispariție. Povestea lui Mihai Olar, rădăuțeanul care a salvat de la fier vechi o Dacia 1300. „Darul mai departe unei persoane care nu caută să se îmbogățească de pe urma moștenirii”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult