- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Hoție ca în filme! Parc fotovoltaic de 40 de milioane de euro din Hunedoara, vândut bucată cu bucată de

07 Sep, 13:46 • Bumbeneci Diana
Hoții au vândut un întreg parc fotovoltaic în valoare de 40 de milioane de euro. Piesele au fost vândute pe internet.
Hoție ca în filme! Parc fotovoltaic de 40 de milioane de euro din Hunedoara, vândut bucată cu bucată de

Caz fără precedent. Parc fotovoltaic de 40 de milioane de euro din Hunedoara, vândut bucată cu bucată pe internet de hoţi.

Cum au reușit hoții să vândă panourile fotovoltaice

Un parc fotovoltaic de 40 de milioane de euro, din Hunedoara, a fost distrus de hoţi şi vândut bucată cu bucată pe internet. Parc fotovoltaic de 40 de milioane de euro din Hunedoara, vândut bucată cu bucată pe internet de hoţiâ

Ai mai putea citi și: Este oficial! Pensiile românilor vor crește! Ce bani oferă Guvernul începând cu 1 ianuarie 2024

Panouri fotovoltaice
Panouri fotovoltaice

Administratorul parcului a făcut plângere la poliţie. După cercetări, hoţii au fost prinşi în urma unui flagrant, în timp ce vindeau panourile pe internet.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru furt calificat. Dacă vor fi găsiți oficial vinovați, aceștia riscă ani grei de închisoare.

Parcul a fost înființat, în anul 2014, la marginea comunei Ghelari, cu finanţare din fonduri europene, însă nu a fost niciodată funcțional din cauza unui litigiu privind terenul pe care a fost amplasat.

Alte articole: Anunțul momentului pentru toți pensionarii din România. Șeful CNPP anunță schimbări majore. „OUG a fost adoptată în ședință de Guvern”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult