- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Imagini uimitoare! La urcarea într-un tramvai din Reșița, românii se descalță.

02 Feb, 15:09 • Stefan Simion
Românii reușesc să ne surprindă de fiecare dată. Un reșițean a vrut să se urce în tramvai, dar înainte de toate, a ales să se descalțe. Persoanele prezente i-au transmis acestuia că nu este necesar.
Imagini uimitoare! La urcarea într-un tramvai din Reșița, românii se descalță.

În orice moment ai putea spune „nu mă mai surprinde nimic”, românii vor mai face ceva care să te uimească. Un reșițean a dat dovadă că bunele maniere nu trebuie uitate în niciun moment. Acesta s-a descălțat la urcarea într-un tramvai turcesc abia livrat, în ciuda faptului că persoanele prezente i-au transmis că nu este nevoie, conform EuropaFM.ro.

Se pare că exemplul lui a mai fost urmat ulterior și de alți oameni. Imaginile uimitoare au ajuns pe rețelele de socializare. Pe lângă imagini, pe internet au circulat și explicațiile din spatele acestui gest. Tramvaiul este proaspăt adus la Reșița, făcând parte din lotul 12 și îndeplinind standarde europene. Acesta urma să se afle sub atenția presei și a autorităților, motiv pentru care, persoanele care s-au urcat în el s-au gândit că este mai bine să se descalțe, pentru a nu-l murdări.

Citește și: Nicușor Dan: „Peste 10 companii de profil sunt interesate să participe la licitaţia pentru reabilitarea a 50 de km de linie de tramvai!”

Într-una dintre filmări, se pot observa mai multe perechi de încălțăminte lăsate la ușa de la intrare. Valoarea acestuia a fost estimată la 2 milioane de euro, fiind, poate, un alt motiv care a îndrumat oamenii să aleagă să nu-l „murdărească”. Acesta are o capacitate de 137 persoane. Vatmanii au început deja pregătirile!

tramvai
tramvai

Contractul pentru achiziționarea acestui tramvai a fost semnat în 2020

„Primul tramvai turcesc a ajuns cu bine la Reșița cu un transport agabaritic, iar pe parcursul anului vor veni și celelalte 12. Acestea vor fi garate în depoul de la Renk. Valoarea unui tramvai este de circa două milioane de euro. Administrația locală spune că noile tramvaie sunt supuse testelor la firma producătoare, iar de omologarea lor pentru Europa se ocupă o firmă din Polonia”, citează infocs.ro. Contractul a fost semnat în 2020, iar vatmanii au început pregătirile la Timișoara.

Acest lucru înseamnă că reșițenii se vor plimba în condiții de lux! Și asta pentru că le merită, având în vedere că bunele maniere nu sunt uitate niciodată.

Te-ar putea interesa și: Problemă ireală în Iași! Tramvaiele de peste 30 de milioane de euro au defecte majore: vatmanii pierd total controlul, frânează și dau cu spatele singure

Numele meu este Ștefan Simion și sunt absolvent al Facultății de Jurnalism din București. În ultimii ani am lucrat pe postul de redactor în mai multe instituții de presă din România, iar acum ... citește mai mult