- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

„În piciorușele goale”, o afacere inedită la sat. Un cuplu din Sibiu a investit aproximativ 20.000 de euro într-un loc de joacă în aer liber

21 May, 20:01 • stefan.vlad
„În piciorușele goale”, o afacere inedită la sat. Andreea și Marcel Cotruș se numesc cei doi antreprenori au pus în practică ideea unui business. În urmă cu un an şi jumătate, în spatele casei pe care o au în Șura Mare, cei doi s-au ocupat de amenajarea unui loc de joacă în aer liber, care are o suprafață de 600 de metri pătrați.
„În piciorușele goale”, o afacere inedită la sat. Un cuplu din Sibiu a investit aproximativ 20.000 de euro într-un loc de joacă în aer liber

„În piciorușele goale”, o afacere inedită la sat. Andreea și Marcel sunt din Sebeș, județul Alba. De meserie, tânăra este consilier juridic, iar soțul său este inginer. Ideea de a deschide acest loc de joacă a venit odată cu apariția pe lume a micuțului lor, Mihai.

Cei doi au investit aproximativ 20.000 de euro, costuri care cuprind foișorul amenajat pentru părinți, piscina, toboganele gonflabile, dar și căsuța pentru copii.

Citeşte şi: Business-ul românesc cu produse românești! Dorul de casă transformat într-o afacere de succes pentru cei din diaspora

Avem un copil de trei ani și, de când s-a născut el, ne-a venit ideea de a face împreună un loc de joacă în aer liber. În față avem casa noastră și în spate am amenajat o grădină de 600 de metri pătrați unde am construit acest loc de joacă.

Este deschis din mai, până în septembrie, octombrie, atât timp cât ne permite vremea. Noi ne-am cumpărat terenul pentru casă, nu ne-am gândit că vom face vreodată un loc de joacă acolo. Ne-am gândit că dacă avem acest spațiu ar fi păcat să nu profităm de el având în vedere că nu plătim chirie.

Eu mergeam la locuri de joacă în Sibiu, doar că nu găseam în aer liber, toate erau la interior. Atunci m-am gândit ca cei mici să poată avea un loc pentru activități afară, întrucât oricum petrec destul timp în interiorul școlii sau al grădiniței”, spune Andreea, potrivit Turnulsfatului.ro.

„În piciorușele goale”, o afacere inedită la sat

Locul de joacă se închiriază pentru petreceri, aniversări, serbări, iar în weekendurile care nu sunt ocupate cu astfel de evenimente, este deschis pentru părinți și copii. „În piciorușele goale” se adresează micuților cu vârste de la un an până la zece ani și are o capacitate de până la 25 de copii.

Facem jocuri interactive, încercăm să-i supraveghem pentru a le oferi și părinților câteva momente în care pot socializa. Părinții pot aduce băuturi, mâncare, orice doresc ei, se autogospodăresc și se simt ca și cum ar fi locul lor.

Ne-am dori să putem avea și o parte de interior, în cazul în care vremea este rea, să putem să organizăm acolo evenimentele. De asemenea, lângă noi, mai sunt terenuri care pot fi cumpărate și ne-ar plăcea să cumpărăm spațiu pentru a-l extinde”, adaugă tânăra.