- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Începe o nouă săptămână nebună la Lidl. Produsele la ofertă în perioada 5-11 februarie

05 Feb, 09:01 • Bumbeneci Diana
A început o nouă săptămână a ofertelor la Lidl. Mai multe produse sunt la preț redus.
Începe o nouă săptămână nebună la Lidl. Produsele la ofertă în perioada 5-11 februarie

Lidl

România a pregătit prețuri de zile mari la zeci de produse. Lanțul de supermarketuri a publicat oferta pentru săptămâna 5-11 februarie. Apare însă și o mare surpriză în această săptămână.

Anunțul Lidl

Reprezentanții Lidl România au luat hotărârea de a monta sisteme antifurt pe mai multe produse care dispăreau de la raft, precum carnea de vită. Măsura se aplică acum și altor alimente. Recent, un alt produs îndrăgit de români a avut nevoie de „protecție” din partea lanțului de magazine.

Lidl România a urmat modelul marilor magazine care țin cașcavalul închis în cutii de siguranță sau salamul de Sibiu cu sistem antifurt. După ce mai multe produse au dispărut de pe rafturi, fără să fie achitate, reprezentanții lanțului de supermarketuri au apelat la o măsură mai drastică.

Așadar, noul produs „protejat” de sistem antifurt este unul îndrăgit de români. Mai exact, este vorba despre cârnații de Pleșcoi. Un client care a observat schimbarea neașteptată a decis să realizeze o fotografie. Ulterior, el a postat imaginea pe Facebook.

Ai mai putea citi: Anunțul anului 2024. A fost anunțată ziua în care nu vom mai avea voie cu centrale pe gaz

Lidl
Lidl

În săptămâna 5-11 februarie, Lidl România a pregătit super oferte pentru clienții săi. Oamenii vor putea găsi unele produse la prețuri mult mai mici decât de obicei. Totuși, este bine de menționat că multe alimente au stocuri limitate.

De luni, 5 februarie, începe săptămâna italiană la Lidl. Totuși, produsele la ofertă sunt diverse. Mai exact, puteți găsi spată de porc, de 100 de grame, cu o reducere de 21%. Adică, în loc de 2,29 lei 100 de grame, costă 1,79 lei. Și cum o friptură savuroasă merge perfect cu un vin roșu, trebuie să știți că o sticlă de vin roșu de la Puglia costă 14,99 lei.

Cei care nu doresc carne de porc primesc oferte la carnea de pui.  Acest produs a fost pus la vânzare cu preț de 2,39 lei per 100 de grame. La ofertă este și iaurtul de la Pilos. Acesta are o reducere de 1 leu, costul scăzând de la 6,99 lei la 5,99 lei.

În oferta Lidl sunt incluse și oferte pentru stăpânii de animale. O pungă de hrană uscată pentru câini, de la Bosquito, de 10 kilograme, are o reducere de 28%. Începând de luni, puteți plăti pentru acest produs 26 de lei.

Vezi și: Ce pensie vor primi românii care au muncit 35 de ani cu salariul minim pe economie

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult